ANNONCE

Kreativ narkohandler gik i politiets fælde

26. februar 2021 10:15 | Af: Morten Hermansen, redaktion@newsbreak.dk

Politiet satte en mindre aktion i gang for at fange kreativ narkohandler

Kreativ narkohandler gik i politiets fælde
Manden solgte stoffer via sociale medier. Genrefoto.

Det var nok med en portion ærgrelse og røde ører, en 30-årig narkoforhandler opdagede, at han ikke foretog en sædvanlig hash-handel. I stedet for en betalende kunde mødte han en politibetjent.

Den 30-årige randrusianer havde solgt stoffer gennem det sociale medie Snapchat, da en politiagent valgte at tage kontakt til ham, og forsøgte at købe en mængde hash. Her blev pusheren anholdt med en mindre mængde stof på sig.

Nu har han modtaget dommen – 10 måneders ubetinget fængsel. Og dommen glæder senioranklager ved Østjyllands politi Jakob Beyer.

-Jeg er tilfreds med dommen, der afspejler, at retten ser med alvor på besiddelse af narko, særligt når det sker med henblik på videreoverdragelse, fortæller han.

Lejlighed ransaget

Som del af efterforskningen valgte politiet at ransage mandens lejlighed i Randers, og her fandt betjentene mindst et kilo hash og 100 gram kokain, som skulle bruges til videresalg samt eget forbrug. Udover dette lå der også en digitalvægt, salgsposer og et regnskab for mandens narkovirksomhed.

Og at manden har valgt at drive denne virksomhed på et socialt medie som Snapchat, er der intet usædvanligt i.

-Vi kan se at folk bliver mere kreative i deres tilgang til at sælge stoffer, og derfor ser vi også, at det foregår på sociale medier som Snapchat, fortæller Jakob Beyer til Newsbreak.dk.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu