Kreuziger sikrer oprejsning til Tinkoff-Saxo

23. august 2015 08:02 | Af: Ritzau Fokus
 
Kreuziger sikrer oprejsning til Tinkoff-Saxo
Roman Kreuziger. Foto: Chris Graythen/Scanpix.
Roman Kreuziger. Foto: Chris Graythen/Scanpix.

Roman Kreuziger. Foto: Chris Graythen/Scanpix.

Roman Kreuziger snuppede etapesejren på næstsidste etape af USA Pro Challenge. Rohan Dennis fører fortsat.

Tinkoff-Saxo kom med forhåbninger om en samlet podieplacering til kaptajn Chris Anker Sørensen i USA Pro Challenge, men efter en god indledning på løbet er danskeren raslet ned gennem klassementet.

Hverken den danske mester eller de øvrige Tinkoff-Saxo-ryttere har været i stand til at følge med et stærkt BMC-hold, men natten til søndag fik det russiske hold oprejsning på 6. etape.

Etapens udbrud på syv mand, som senere blev til seks mand efter et styrt, holdt hele vejen til mål, og her var tjekken Roman Kreuziger (Tinkoff-Saxo) den stærkeste i afslutningen.

I spurten blandt udbryderne slog tjekken Javier Megias (Novo Nordisk) og Leonardo Basso (Trek).

– Vi kom med to mål, og det ene (podieplaceringen, red.) missede vi i begyndelsen af løbet på grund af et stærkt BMC-hold. Vi var ikke klar til de øgede højdemeter. Det andet mål var at vinde en etape, siger Kreuziger ifølge Velonews efter etapesejren.

– Efter enkeltstarten fredag havde jeg det bedre end nogle af de andre dage, så vi planlagde at forsøge. Jeg er virkelig glad for, det lykkedes.

I den samlede stilling skete der ikke ændringer. Dermed er Rohan Dennis (BMC) fortsat i førertrøjen med 44 sekunder ned til holdkammeraten Brent Bookwalter på andenpladsen.

/ritzau/

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu