15-årig pige overfaldet: Hvem er han

Politiet beder offentligheden om hjælp i sagen

Udgivet Opdateret

En 15-årig pige er blevet antastet i Støvring – nu søger politiet vidner.

Nordjyllands Politi modtog mandag aften klokken 23.09 anmeldelse om, at en 15-årig pige i Støvring var blevet antastet af ukendt person. 

Den 15-årige pige har forklaret, at hun gik alene til fods på et stisystem ved søerne ved Mastrupvej i Støvring. 

Her blev hun cirka klokken 22.45 passet op af en ukendt person, der tog fat omkring hende. Hun skubbede personen væk, og hun råbte i samme forbindelse op. 

Det lykkedes hurtigt for pigen at flygte.

Herefter løb personen bort fra stedet.

Afhøring og undersøgelser

Personen beskrives som: Spinkel af bygning, cirka 180 centimeter høj og iført en grøn army-jakke med hætte.

- Det er en meget ubehagelig oplevelse. Derfor tager vi anmeldelsen seriøst, og vores efterforskning er i fuld gang: Vi håber, at vi kan få klarlagt, dels hvem personen er, dels hvad årsagen er til, at pigen blev antastet, siger politikommissær Mikkel Brügmann, der er efterforskningsleder.

Nordjyllands Politi har foretaget undersøgelser på stedet, blandt andet sporsøg med patruljehunde, ligesom man har afhørt forskellige personer til sagen.

Tjek overvågning

Politiet søger samtidig efter borgere, der har set en person med et signalement, som svarer til ovenstående – eller andre, der i øvrigt har oplysninger i sagen.

- Hvis man bor i området og har en udvendig overvågning, så kan det ligeledes være meget behjælpeligt for vores arbejde, hvis man gennemser sin overvågning og kontakter os, hvis personen ses på overvågningen, lyder det fra politikommissær Mikkel Brügmann.

Mobil politistation

Politikommissæren oplyser desuden, at politiet fra onsdag den 15. juni vil være til stede på Støvring Bytorv v. Jernbanegade i tidsrummet fra klokken 10-14 med den mobile politistation, hvor borgere er velkommen til at henvende sig, hvis de har oplysninger eller spørgsmål i relation til sagen.

Alle informationer i sagen kan også gå til politiet på telefon 114.

Powered by Labrador CMS