Betjent stjal nøgenbilleder fra anholdt kvinde

Han risikerer tre år i fængsel

Albert sendte kvindens billeder til sig selv. Genrefoto.
Albert sendte kvindens billeder til sig selv. Genrefoto.
Udgivet Opdateret

En nu forhenværende politibetjent har erklæret sig skyldig i at have stjålet nøgenbilleder fra en anholdt kvinde. Det skriver BBC

37-årige Albert Kuehne var færdselsbetjent i byen Minneapolis i USA, da han den 25. marts 2020 blev kaldt ud til et trafikuheld. 

Da Albert kom til stedet, fik han mistanke om, at den 25-årig kvinde var påvirket af alkohol eller narkotika, og han tilkaldte derfor redningspersonale til stedet, og han tog telefonen fra kvinden. 

Videooptagelser fra politibilen viser, at Albert sidder og går kvindens telefon igennem, mens hun modtager behandling på stedet, og Albert har nu indrømmet, at han fandt nøgenbilleder af kvinden på telefonen, som han sendte til sig selv fra kvindens telefon for så at fjerne sporene ved at fjerne de sendte beskeder fra kvindens telefon. 

Opdaget

Alberts forbrydelse blev opdaget, da kvindens kæreste nogle timer senere brugte en computer, der var synkroniseret med kvindens telefon, og her opdagede de ellers slettede beskeder. 

Kæresten kunne se det telefonnummer, billederne var sendt til, og da han ringede det op, blev fik han Albert Kuehne i røret. 

Politiet blev nu involveret i sagen, og selvom Albert nægtede at have gjort noget som helst til at starte med, fandt man billederne af kvinden på hans telefon. 

Risikerer fængsel

Albert blev sendt på orlov i maj 2020 og anholdt i juni samme år. Han blev siden fyret af politiet, og han har fået frataget sin ret til at arbejde som politibetjent. 

BBC skriver, at Albert har indgået en aftale med anklagemyndigheden. Han blev oprindeligt sigtet for at stalke kvinden, men aftalen betyder, at han bliver dømt for tyveri af billederne i stedet. Han risikerer op til tre års fængsel. 

Powered by Labrador CMS