Direktør voldtog på strand og i swingerklub

Tre kvinder blev voldtaget af deres chef - en fjerde fik krænket blufærdigheden - det koster syv års fængsel

Udgivet Opdateret

For mere end to år siden mødte en ung kvinde op hos politiet for at anmelde sin chef. Kvinden var ansat i et it-marketingfirma i København, og hendes henvendelse satte gang i en sag, som onsdag førte til en langvarig fængselsstraf.

Direktøren, den 36-årige Pedro Ramos fra Karlebo i Nordsjælland, er ved Retten i Glostrup idømt syv års fængsel for stribevis af voldtægter og andre overgreb begået mod fire kvinder. Tre af dem blev voldtaget.

Nægter voldtægt

Henvendelsen fra den første unge kvinde førte til en efterforskning, som snart bragte flere kvinder i spil. Alle kvinder havde været ansat i direktørens virksomhed i praktikantstillinger eller almindelige lønnede stillinger.

Retten i Glostrup har afsagt dom. Syv år i spjældet til voldtægts-direktøren.
Retten i Glostrup har afsagt dom. Syv år i spjældet til voldtægts-direktøren.

Direktøren har under sagen erkendt at have haft et seksuelt forhold til flere af kvinderne. Men ifølge ham har det været frivilligt fra kvindernes side. Flere gange var det sågar på kvindernes initiativ.

Følte sig tvunget

Men sådan så de unge kvinder ikke på det. De følte sig tvunget til at adlyde direktørens ordrer og var bange for at miste deres job og andre repressalier, hvis ikke de makkede ret.

Overgrebene fandt blandt andet sted på en nudiststrand ved Hundige. Stranden er et yndet udflugtsmål for folk med hang til at dyrke sex i det fri.

Flere gange begik direktøren overgreb mod sine ofre i en bil på stranden. Det skete, mens andre mænd uden for bilen så på og onanerede.

Et af overgrebene foregik i swingerklubben City Swingers på Amager.

Den dømte har anket dommen.

Powered by Labrador CMS