Dræbte sine børn med harpun

En amerikansk far har myrdet sine to børn på bestialsk vis. Han frygtede, at hans børn ville udvikle sig til monstre

Den amerikanske mand, som har dræbt sine to børn, er konspirationsteoretiker og tror på krybdyr-teorien.
Den amerikanske mand, som har dræbt sine to børn, er konspirationsteoretiker og tror på krybdyr-teorien.
Udgivet Opdateret

Et grusomt drab har vakt opsigt i USA. En amerikansk far har dræbt sine to børn ved at skyde en harpun i hjertet på dem og stikke dem henholdsvis 17 og 12 gange.

Den amerikanske far besluttede sig for at bortføre børnene fra hjemmet i Santa Barbara og føre dem over grænsen fra Californien til Mexico.

50 kilometer syd for grænsen kørte manden ind til siden ved en større vej og skød her sine børn med harpun i hjertet, inden han stak dem begge med dolken.

Havde set syner

Manden, hvis navn er Matthew Taylor Coleman, har forklaret sin ugerning med, at han var bange for, at hans børn ville udvikle sig til monstre. 

Matthew Taylor Coleman er konspirationsteoretiker. Han er tilhænger af den højreorienterede konspirationsbevægelse QAnon, der tror på den  såkaldte krybdyr-teori om, at verden hemmeligt styres af reptiler forklædt som magtfulde mennesker. 

Coleman fortalte på anklagebænken, at han havde set syner. I disse syner havde hans børn hans kones krybdyr-dna, og han frygtede, at børnene ville udvikle sig til monstre. Det var altså grunden til, at de skulle dø.

Smartphone afslørede morder

Efter Matthew Taylor Coleman havde myrdet sine børn på bestialsk vis, smed han sine mordvåben og sit blodige tøj i en nærliggende flod. Men "find min telefon"-funktion på hans smartphone afslørede hans færden. 

Derfor kunne politiet anholde drabsmanden, da han krydsede grænsen tilbage til USA.

Selve retssagen mod Matthew Taylor Coleman starter 31. august.

Powered by Labrador CMS