Familien sørger over dræbte Mads

Efter drabet på en 18-årig mand har den afdødes søster skrevet et rørende Facebookopslag

Afdøde Mads mindes og hyldes i et rørende opslag på Facebook, som søsteren har skrevet.
Afdøde Mads mindes og hyldes i et rørende opslag på Facebook, som søsteren har skrevet.
Udgivet Opdateret

En forfærdelig tragedie har ramt familien til den 18-årige mand, som natten til mandag blev dræbt i forbindelse med et knivstikkeri på Ormslevvej i Viby.

"Den største stjerne lyser nu på himlen," indleder søsteren et rørende opslag på Facebook, hvor hun sørger over tabet af sin bror. 

"Kære Mads, 18 år var slet ikke nok tid med dig! Vi elsker dig så meget, og vi kan ikke klare tanken om, at vi aldrig kommer til at opleve noget sammen med dig igen," skriver Mie Arberg i opslaget.

I Facebookopslaget beskriver søsteren den afdøde brors fantastiske personlighed. 

"Du kunne altid få folk til at grine og var altid klar på sjov," skriver hun.

Søsteren fortæller videre, at den 18-årige søn og bror er savnet. 

"Tak for at være den bedste søn og lillebror, man nogensinde kunne ønske sig," lyder det. 

Takker for blomster og tanker

Der takkes for alle blomster, beskeder og tanker i den forfærdelige tid, som familien går igennem. 

"Vi elsker dig forevigt. Hvil i fred, Mads," slutter opslaget. 

Newsbreak.dk har været i kontakt med søsteren, som har skrevet opslaget, og har fået tilladelse til at bringe det i denne artikel. 

Værd at vide om sagen

Ifølge Newsbreak.dk's oplysninger var den 18-årige elev i 2.g på Aarhus Handelsgymnasium i Viby.

To 19-årige mænd blev i løbet af natten til mandag anholdt i Aarhus-området, oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

- Det er en meget alvorlig hændelse, og vi har sat massivt ind både operativt og efterforskningsmæssigt for at opklare sagen. Vi har i løbet af aftenen og natten foretaget flere ransagninger, afhørt en række personer, gennemsøgt området for spor og kigget overvågning igennem. Vi har fortsat en del efterforskningsskridt foran os, og der kan komme flere anholdelser i sagen, siger politiinspektør Brian Olsen.

Østjyllands Politi er fortsat i den indledende fase af efterforskningen, og derfor er det stadig begrænset, hvor mange oplysninger der kan gives om sagen.

- Ud fra den indledende efterforskning tyder det på, at den 18-årige har en form for relation til gerningsmændene, men det er for tidligt at sige noget om motivet endnu. Det er klart, at sådan en hændelse skaber stor utryghed i området, og derfor vil vi i de kommende dage være ekstra synlige i Viby-området – blandt andet med den mobile politistation, hvor borgerne kan få en snak med vores betjente, siger politiinspektør Brian Olsen.

Powered by Labrador CMS