Flugtbilist melder sig selv

Hun blev tidligere efterlyst

Udgivet Opdateret

Opdatering: Politiet har nu kontakt til den efterlyste.

- Patruljen står og snakker med hende nu, siger Jens Claumarch, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, til Newsbreak.dk.

Flugtbilisten, som var en kvinde, meldte sig selv efter at være blevet efterlyst.

Nu kan hun se frem til flere sigtelser.

- Hun kørte en ned i et fodgængerfelt og kørte derfra uden at give sig selv til kende. Det må man ikke, siger Claumarch.

--

Torsdag blev en ældre dame kørt ned. Nu efterlyses flugtbilen, flugtbilisten og vidner, der så uheldet.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi. 

I forbindelse med, at en personbil påkører en ældre kvinde på Nygade i Herning i dag og kører derfra, vil Midt- og Vestjyllands Politi gerne høre fra vidner, der har set påkørslen eller flugtbilisten.

Kort før klokken 12.00 blev en ældre kvinde med rollator påkørt i et fodgængerfelt på Nygade i Herning ud for Herning Kirke. 

Bilisten standser kortvarigt op, men kører derefter derfra i høj fart ad Nygade i vestlig retning. Bilen kan være drejet fra Nygade i krydset ved Skolegade.

Kvindelig bilist

Bilen er en lys, muligvis sølvfarvet, mindre personbil. Den blev ført af en cirka 30-årig kvinde med mørkt hår. 

Det er uvist, om der er sket skade på bilen, men da den har ramt den påkørte kvindes rollator, kan der være skader på bilens front i højre side.

Hvis du har set ulykken eller har bemærket en bil køre ad Nygade i vestlig retning omkring klokken 12.00, kontakt Midt- og Vestjyllands Politi på telefonnummer 114.

Powered by Labrador CMS