Forsvundet kvinde fundet død bag i politibil

Fundet har ført til flere spørgsmål

Christina Nance blev fundet død i et politikøretøj.
Christina Nance blev fundet død i et politikøretøj.
Udgivet Opdateret

En forsvundet kvinde er fundet død bag i en politibil. Det skriver CNN og Washington Post. Christina Nance var forsvundet i 12 dage, før en politibetjent opdagede, at der stod et par sko ved siden af et køretøj, politiet brugte til at transportere koster og fanger, parkeret på politiets eget område i byen Huntsville, Alabama USA. 

Politiet selv oplyser, at videooptagelser fra den 25. september viser Christina Nance gå rundt på parkeringspladsen, før hun åbner bagdøren til køretøjet for at kravle ind. Da køretøjet oprindeligt blev bygget til fangetransport, kan bagdøren ikke åbnes indefra, og ifølge politiet er der intet, der tyder på, at Christina Nance kom ud igen, før hun blev fundet død. 

Flere spørgsmål

Køretøjet stod parkeret på en parkeringsplads ved byens politistation, og CNN skriver, at der blev åbnet og lukket for vinduer i køretøjet den 28. september, mens parkeringspladsen var fyldt med mennesker og biler, der bevægede sig rundt om bilen, uden at nogen opdagede, at der var et menneske fanget i den. 

Ifølge politiet døde Christina Nance en naturlig død, og man tror ikke, at hun er blevet udsat for en forbrydelse. Det besvarer dog ikke flere af de spørgsmål, politiet nu står med. Dels mangler man at svare på, hvorfor bilen ikke var låst. Man mangler også at svare på, hvordan et par sko kunne stå ved siden af et af politiets køretøjer i så mange dage, mens betjente bevægede sig rundt på parkeringspladsen 24 timer i døgnet, uden at nogen studsede over det. 

Sagen undersøges

Washington Post skriver, at politiet i Huntsville har svoret, at de vil til bunds i sagen og DeWayne McCarver, der er en af politiets ledere i Huntsville, anerkender da også, at der er begået fejl fra politiets side, da bilen aldrig skulle have stået ulåst til at starte med. 

- Det er en fejl fra vores side. Det burde ikke kunne ske, og nu skal vi sikre os, at det aldrig kommer til at ske igen, siger DeWayne McCarver ifølge Washington Post. 

Den unge kvinde blev meldt savnet af sin familie den 2. oktober. Hun blev sidst set i live den 27. september, og ifølge politiet havde hun psykiske problemer, der gjorde, at hun var kendt af politiet.

Powered by Labrador CMS