Forsvundet siden mandag

Politiet efterlyser en 35-årig kvinde

Politiet efterlyser denne 35-årige kvinde.
Politiet efterlyser denne 35-årige kvinde.
Udgivet Opdateret

En 35-årig kvinde har været forsvundet siden lørdag.

Nu efterlyses hun af politiet. 

En kvinde på 35 år fra Qaqortoq er meldt savnet og blev sidst set mandag aften den 22. november 2021.

Politiet har sammen med brandvæsnet og Arktisk Kommando foretaget eftersøgninger på 35-årige Peerstaat Isaksen i og omkring Qaqortoq samt langs kysten.

Indtil videre forgæves.

Politiets næste skridt i efterforskningen er at klarlægge Peerstaat Isaksens færden, inden hun forsvandt, og der efterlyses i den forbindelse vidner. 

Stor indsats

På trods af en massiv eftersøgning, koordineret af politiet i samarbejde med brandvæsnet og Arktisk Kommando, vides det endnu ikke, hvor kvinden befinder sig. 

Politiet er nu i gang med at fastlægge hendes færden op til hendes forsvunden. I de dage, hvor hun er set, efterlyser politiet derfor flere vidner, som muligvis har set eller hørt noget, der kan være relevant i sagen. 

Nye oplysninger i sagen peger blandt andet på, at hun sidst blev set mandag aften ved tiden omkring klokken 22.00-23.00, hvor hun forlod Bygning 7 i Qaqortoq. 

I den forbindelse efterlyser politiet vidner, der har befundet sig i området omkring Bygning 7 mandag aften i det nævnte tidsrum og måske har set Peerstaat Isaksen. 

Signalement:

Den savnede er 35 år gammel og cirka 155 centimeter høj.

Hun er kraftig af kropsbygning og var iført en mørkegrøn jakke, pink t-shirt, sorte bukser og lillafarvede sko, da hun forsvandt. 

Billedet er et privatfoto af Peerstaat.

"Hvis du har informationer, der kan være relevant for eftersøgningen, bedes du straks kontakte Grønlands Politi på 701448", opfordres det.

Powered by Labrador CMS