PRM / Julesweatre fra Kvickly skal sikre julehjælp til udsatte familier

Coops kunder samler hvert år ind til Røde Kors Julehjælp, så udsatte børn og deres familier får mulighed for at fejre jul. I år skruer Kvickly yderligere op for indsatsen med årets julesweater

Billed 1
Billed 1

Pressemeddelelse fra Coop Danmark A/S

Fra i dag kan kunderne i Kvickly købe årets julesweater i alle kædens butikker landet over. For hver solgte sweater går 20 kr. ubeskåret til Røde Kors Julehjælp, som hvert år hjælper tusindvis af børnefamilier, der ellers ikke har råd til hverken gaver eller festmåltider. Coops kunder har de seneste seks år samlet ind til Røde Kors Julehjælp via stregkodekuponer i butikkerne, men i Kvickly kan de nu bidrage ekstra og få en sweater med hjem. Årets julesweater fås til både voksne og børn.

Hos Coops kategorigruppechef for tekstil, Michael Dreyer, lå samarbejdet med Røde Kors om julesweateren lige til højrebenet:

- Vi har de senere år oplevet en stigende interesse for de sjove og festlige striksweatre med julemotiver. Sweatrene bliver ofte brugt til at sprede hygge, glæde og et lille smil, og derfor var det oplagt, at vi i år også gav vores kunder mulighed for at sprede lidt ekstra glæde hos familier, der har det svært. Og så har vi valgt at lave sweatrene til både børn og voksne, så hele familien kan være fælles om at støtte det gode formål, siger Michael Dreyer.

Hos Røde Kors er man også glade for samarbejdet om julesweatrene. Og der er brug for hver en krone, forklarer Britta Brix, Corporate Engagement Manager i Røde Kors:

- Mange børnefamilier i Danmark har i år brug for julehjælp. De har ikke råd til julemiddag, juletræ eller gaver, og derfor føler børnene sig anderledes og udenfor klassefællesskabet. I 2020 modtog 13.300 familier i Danmark Røde Kors' julehjælp. Vi håber at hjælpe mindst lige så mange familier i år. Men vi kan ikke gøre det uden Coops kunder. Derfor glæder det os, at de nu har en ekstra mulighed for at støtte Julehjælpen med Coops festlige og sjove julesweatre. Vi håber, at kunderne med årets julesweatre vil sprede hygge og julestemning hos familie, venner eller kollegaer samtidig med, at de deler lidt af juleglæden med trængte familier, siger Britta Brix.

Julesweatrene kan købes i alle Kvicklys butikker fra i dag. De får i størrelserne:
Børn str. 98-140
Dame str. S-2XL
Herre str. M-3XL

Sælges så længe lager haves.

Om Røde Kors Julehjælp

Julehjælpen består typisk af et gavekort på 800 kr. til Coop eller en kurv fyldt med julens madvarer og en lille gave til børnene. På den måde får både børn og voksne en juleaften, som de fleste andre familier. Røde Kors samarbejder så vidt muligt med kommunerne, når de skal udvælge, hvilke familier der skal modtage julehjælpen. I 2020 modtog 13.300 børnefamilier Røde Kors Julehjælp.

Kontakt:

Michael Dreyer, Kategorigruppechef for tekstil i Coop: 27 80 33 18 Britta Anastassia Brix, Corporate Engagement Manager i Røde Kors: 24 85 71 49

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/julesweatre-fra-kvickly-skal-sikre-julehjaelp-til-udsatte-familier?releaseId=13635690

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

Powered by Labrador CMS