-Hun er blevet kidnappet

Siden fredag morgen har en 13-årig pige fra København været væk. Familien frygter en forbrydelse

Udgivet Opdateret

VED DU NOGET? TIP OS HER.

Familien til den 13-årige pige fra København, som nu er forsvundet på tredje døgn, er overbevist om, at hun ikke er taget væk af egen fri vilje.

Det fortæller pigens voksne bror til Ekstra Bladet.

- Vi ved, at nogen må have taget hende. Det er slet ikke hende at stikke af. Hvorfor skulle hun det? Vi er sikre på, at hun er blevet kidnappet, siger han til avisen.

13-årige Omra Khanwali er ikke set siden fredag morgen. Billedet er offentliggjort af Københavns Politi.
13-årige Omra Khanwali er ikke set siden fredag morgen. Billedet er offentliggjort af Københavns Politi.

Broren fortæller til Ekstra Bladet, at søsteren, der hedder Omra Khanwali, forlod hjemmet lidt før klokken 08 fredag morgen for at gå de cirka 100 meter hen til Skolen på Amagerbro.

Da hun ikke kom hjem fredag eftermiddag blev familien urolig og alarmerede politiet. Det viste sig, at hun ikke var dukket op i skole.

Efterlyst internationalt

Den savnede pige er også blevet efterlyst internationalt. Det oplyser vicepolitiinspektør Lars-Ole Karlsen til TV 2 Lorry søndag eftermiddag.

Han ønsker ikke at komme ind på, om de mener, at der kan ligge en forbrydelse bag pigens forsvinden. Han fortæller, at de efterforsker bredt.

Indsamlet overvågningsvideoer

Politiet har indsamlet overvågningsvideoer fra ruten mellem hendes hjem og skolen.

Efterforskningslederen ønsker ikke at fortælle, hvilken skole hun går på, eller hvor på Amager hun og hendes familie bor.

Generelt holder politiet kortene tæt ind til kroppen i sagen.

Selve eftersøgningen er foreløbig blevet varetaget af politiets patruljer.

Intet konkret

Der er ikke iværksat et egentligt eftersøgningshold med fokus på et eller flere bestemte områder, da man ikke har konkrete oplysninger om, hvor den 13-årige pige kan befinde sig.

- Problemet er, at vi ikke har nogen steder at søge efter hende. Vi kan ikke sende en patrulje hen til et konkret område og lede efter hende, fordi vi ikke aner, hvor vi skal sætte den ind, har efterforskningsleder Anders Lykkegaard tidligere udtalt.

Udsendte billede

Teenagepigen blev meldt savnet af politiet lørdag morgen. Her udsendte Københavns Politi et billede af Omra Khanwali.

Ifølge politiets oplysninger er det usædvanligt, at hun ikke holder sine aftaler. Derfor kontaktede familien politiet, da hun ikke kom hjem efter skole.

Politiet har talt med både hendes familie og venner.

Afviser detaljer

Københavns Politi har tidligere afvist at fortælle, om der har været aktivitet på pigens mobiltelefon eller andre livstegn.

Det skyldes hensyn til efterforskningen.

Hører gerne fra vidner

Politiet vil fortsat gerne høre fra borgere, der har set pigen.

De bedes henvende sig på 1-1-4.

Derudover er politiet interesseret i alle oplysninger, der kan pege i retning af, hvor Omra Khanwali kan være taget hen.

VED DU NOGET? TIP OS HER.

Powered by Labrador CMS