I kritisk tilstand: Nu er han død

En mistænkt er anholdt

Udgivet Opdateret

En 37-årig mand, der fredag blev stukket ned i Hobro, er død af sine skader.

Det oplyser Nordjyllands Politi. 

Den 40-årige mand, der mistænkes for det, der nu er et drab, er blevet anholdt i Italien efter, at han var blevet efterlyst internationalt.

- Og det var dette, der mandag d. 6. juni medførte, at italiensk politi kunne skride til anholdelse. Det er jeg naturligvis tilfreds med er sket så hurtigt, lyder det fra politikommissær Carsten Straszek, der tilføjer, at næste skridt er, at den anholdte hurtigst muligt skal udleveres til Danmark til videre retsforfølgning.

Efterlyser vidner

- Vi er i fuld gang med at stykke hændelsesforløbet sammen i denne tragiske sag, og derfor vil vi gerne efterlyse vidner, som har set en bestemt scooter ved gerningsstedet – eller i området omkring. Det er vores opfattelse af den formodede gerningsmand har anvendt dette køretøj, da han forlod gerningsstedet. Selve scooteren er allerede i vores varetægt, så vi ønsker derfor ikke henvendelser om, hvor den kan findes eller hvem der ejer sådan en scooter, siger Carsten Straszek.

Nordjyllands Politi søger i stedet efter vidner, der har set scooteren – eller personer ved scooteren – følgende steder, fredag den 3. juni:
• Randersvej ud for nr. 32, A, B og C, i tidsrummet mellem kl. 21:20 - 21:55
• Stoldal ud for boligblokken nr. 40-48, i tidsrummet fra kl. ca. 21:55 - 02:40.
• I området mellem Randersvej 32 og Stoldal 40-48, herunder Søndervang, Søndertoften, Højagerparken, Stolbjervej og Stoldal, i tidsrummet mellem kl. 21:55 - 02:40.

Scooteren har påmonteret en gul nummerplade bagpå, og der er tale om en ”lille knallert (30 km/t)”.



Politikommissær Carsten Straszek opfordrer alle med oplysninger i sagen, til at ringe til politiet på telefon 114.

Powered by Labrador CMS