Flyv billigt fra Billund til Reykjavik

Det islandske lavprisflyselskab, WOW air, udvider deres ruter og indfører næste år afgange til og fra Billund.
Udgivet Opdateret

Det islandske lavprisflyselskab, WOW air, udvider deres ruter og indfører næste år afgange til og fra Billund. Wow air, der blandt andet tilbyder billige flybilletter til og fra Reykjavik, åbner op for afgangene i sommeren 2015. Med flyvetider fredag og mandag er gør WOW air det oplagt at tage på forlænget weekend til den islandske hovedstad.

Fra 12. Juni 2015 får også beboere i det vestlige Danmark glæde af WOW airs billige flybilletter, når lavprisflyselskabet åbner en ugentlig afgang til og fra Billund sommeren over. Afgangen kommer til at ligge hver fredag med returflyvning til Billund om mandagen og er derfor ideelt til en forlænget weekendtur.

WOW air flyver blandt andet til den islandske hovedstad, Reykjavik, og priserne ligger i København fra 449 kroner. Om sommeren, hvor WOW air flyver fra/til Billund, kan den islandske kultur og natur opleves fra dens absolut bedste side.

Interessant kultur og storslået natur

Den islandske hovedstad er rig på kulturelle oplevelse, som især kan nydes om sommeren, hvor det er lyst stort set hele døgnet. Øen er også kendt for sin nyligt fremadstormende, gastronomiske snilde, som øens gæster kan nyde godt af til et rimeligt prisniveau.

Og selvom den danske sommer kan vise sig fra sin gode side, slår den næppe de oplevelser, den islandske natur byder på. Særligt i sommermånederne er temperaturen behagelig og landskabet grønt og frodigt. Den islandske natur har alt fra gletsjere til vulkaner, geysirer og varme laguner, som i sommermånederne opleves bedst fra hesteryg.

Flybilletterne til og fra Billund løber fra 12 juni til og med 31 august 2015 kommer til at ligge til 600 kroner inkl. skatter.

Powered by Labrador CMS