Kraftig eksplosion i boligområde

Ingen er kommet til skade, men politiet er massivt til stede i Brønshøj efter en kraftig eksplosion

Udgivet Opdateret

Der har natten til søndag fundet en kraftig eksplosion sted på vejen Kildeager, som ligger i Brønshøj i den nordvestlige del af København.

Det oplyser Københavns Politi på det sociale medie Twitter.

- Vi er pt. massivt tilstede på Kildeager i Brønshøj i forbindelse med en kraftig eksplosion, skriver politiet.

Ingen er umiddelbart komme til skade.

Ved intet endnu

- Der er ingen personskade eller fare for yderligere. Vi efterforsker sagen og har på nuværende tidspunkt ikke flere oplysninger, skriver politiet.

Det vides ikke, om eksplosionen skyldes noget kriminelt, eller om der er tale om et uheld. Politiet oplyser ikke, hvorvidt nogen er anholdt i sagen.

Politiet har været massivt til stede i området.
Politiet har været massivt til stede i området.

KØBENHAVNS POLITI

Københavns Politi er Danmarks største politikreds målt på antallet af indbyggere, antallet af medarbejdere og på aktivitetsniveau i forhold til antallet af hændelser og anmeldelser.

Geografisk omfatter politikredsen København, Frederiksberg, Tårnby og Dragør kommuner med i alt ca. 800.000 indbyggere.

Der er ca. 3.300 medarbejdere i Københavns Politi, heraf ca. 2.370 politiuddannede medarbejdere, ca. 90 politikadetter og ca. 180 juridiske medarbejdere ved anklagemyndigheden. Hertil kommer kontorfunktionærer og øvrige faggrupper.

Mere end 600 medarbejdere har deres daglige gang på Politigården i København. Herunder den centrale ledelse, administrationen, vagtcentral og servicecenter samt flere øvrige politiafdelinger. Politikredsens øvrige personale er fordelt over mange bygninger i hele politikredsen.

Kilde: Københavns Politi
Powered by Labrador CMS