Lars fik tæsk: Sådan går det nu

Det er det forsømte forår for Lars Skovby, som stadig er indlagt

Lars Skovby vil gerne ud og fiske og nyde foråret, men han ligger stadig indlagt efter det voldsomme overfald.
Lars Skovby vil gerne ud og fiske og nyde foråret, men han ligger stadig indlagt efter det voldsomme overfald.
Udgivet Opdateret

- Det er godt, at jeg har en stærk psyke, for ellers var jeg nok for længst gået ned med flaget.

Det fortæller Lars Skovby, som er indlagt på genoptræningscentret CFK, Center for Korttidspladser, i Ulkebøl i Sønderborg.

- Det er pisseirriterende, at jeg skal være her. Det er forår. Jeg vil sgu gerne ud og nyde det. Mine store hobbyer er at spille golf og at fiske. Jeg er med i en fiskeklub, og lige nu er det højsæson, fortæller han til Newsbreak.dk.

55-årige Lars Skovby blev lammet i venstre arm og venstre ben efter et voldsomt overfald i nattelivet i Sønderborg for snart to måneder siden, hvor han blev gennembanket.

-For helvede, hvor det stikker

Der er dog fremgang at spore hos patienten.

- Det går langsomt fremad. Jeg bruger ikke længere rollator og kan godt gå på mit venstre ben nu. Eller jeg humper afsted. Det er ikke det flotteste syn, men jeg kommer da afsted, fortæller han og fortsætter:

- Jeg kan ikke bruge min arm til noget. Jeg kan ikke engang knappe mine bukser. Armen føles nærmest død og hænger bare ned langs siden.

Lars Skovby har konstant en stikkende og snurrende fornemmelse i både armen og benet.

- Det føles som om, at min arm og mit ben sover 24-7. For helvede, hvor det stikker. Det trætter mig meget. Jeg får aldrig ro, fortæller han.

Driller personale og patienter

Lars Skovby vil gerne hjem. Men foreløbig er han blevet bevilliget yderligere tre uger på CFK, hvor der fortsat vil være genoptræning med hans ergoterapeut på programmet.

- Jeg prøver at holde humøret oppe ved at drille personalet og de andre patienter lidt. Men det er sgu ikke det sjoveste at være her. Folk er jo syge. Mange er demente. Jeg aner ikke, hvad jeg skal give mig til, lyder det.

Powered by Labrador CMS