Her er holdet til Sønderborg Sommer Revy

Holdet til Sønderborg Sommer Revy 2015 er netop offentliggjort.
Udgivet Opdateret

Lutter latterfremkaldende stjerner på Sønderborg Sommer Revys hold 2015.

– Jeg har gjort et scoop, jubler en meget glad Leif Maibom.

– Lone Rødbroe vender tilbage til Sønderborg i 2015. Og hun kommer ikke tomhændet. Ved TV Charlies Revy-Galla er hun netop blevet kåret som “Bedste Kvindelige Revykunster”.

Lone har siden hun forlod Sønderborg i 2009 medvirket i Hjørring revyen i flere år, og det var også som skuespiller i denne revy, at hun modtog det flotte hædersbevis.

Og der er ingen tvivl om, at Lone har været savnet. Hun gik i den grad ind i hjerterne og smilehullerne hos revyens publikum, så det er et meget populært come-back.

Flere Scoop

Men Lone er ikke den eneste, der vender tilbage.

Karsten Jansfort medvirkede i 1998, så skulle han lige noget andet. Og det har han så skullet lige siden. Men nu er den superdygtige revyskuespiller tilbage efter et alt for langt eksil i blandt andet Nykøbing F.-Revyen, Aarhus-Revyen og Hjørring-Revyen.

Gengangere er også de to garvede revykoryfæer Flemming Jensen og Leif Maibom, der nu nærmest er blevet et fast komiker par. Det bliver Jensens 4. sæson i Sønderborg.

Og så trumfer Leif Maibom lige holdet med nok en stjerne:

Energibundtet Pernille Schrøder, der har sjove minder med fra blandt andet Cirkusrevyen, Nykøbing F. -Revyen og Rottefælderevyen. Og så har hun – ligesom Flemming Jensen – også en ’Årets Revykunstner-titel’ med i bagagen, Stjerneinstruktør.

Jo, der er virkelig dømt stjernerevy, når tæppet går til premieren lørdag den 30. maj 2015.

Men det er ikke kun på scenen, der er stjerner. Det er lykkedes Leif Maibom at overtale Mr. Revy – Per Pallesen – til at instruere den 34. revy i Sønderborg.

– Vores ‘sædvanlige’ instruktør Jan Hertz har fået en stor teateropgave i Sverige, udtaler Leif Maibom – og han ville derfor gerne have et friår. Så vi lagde vore fyldige hoveder i blød og det kom der mange bud ud af. Og så var der pludselig én, der sagde:

– Hva´ med Per?

Og så sagde jeg:

– Selvfølgelig! Det er lige manden.

Og Leif Maibom tilføjer, at Per Pallesen ikke behøvede et sekunds tænkepause. Det var et klart JA med det samme.

Billetsalget til revyen starter mandag den 6. oktober, men kun pr. mail: billet@sommerrevy.dk.

Powered by Labrador CMS