Solid hjemmesejr

Brøndby vinder 3-1 hjemme over OB

Brøndby tog solid hjemmebanesejr da OB søndag eftermiddag var på besøg. Foto: Scanpix.
Udgivet Opdateret

Efter en første halvleg med med tidlige muligheder i begge ender tog Brøndby føringen efter 20 minutters spil.

10 Interesting Facts About Earth's Oceans
featured by

Den stod den Superliga-debuterende back Blas Riveros for, da han trak med frem og stod klar bagerst i feltet, da et fladt indlæg kom forbi.

Det kvitterede han for ved fladt at sparke hjemmeholdet i front.

Tre mål efter pausen

Efter pausen var de to mandskaber dårligt kommet i gang, før netmaskerne igen blafrede. Igen var det hjemmeholdet der viste skarpheden, da Andrija Pavlovic blev spillet fri og fladt sparkede sin første Brøndby-scoring over stregen.

Da vi rundede 55 spillede minutter lukkede Jesper Lindstrøm så til 3-0 med et glimrende langskud, og en OB-scoring fra Max Fenger efter 95 minutter ændrede ikke på det.

Brøndby tog dermed en vigtig sejr efter den dårlige periode, mens OB fortsatte deres svingende tur i rutchebanen efter en ellers god periode.