Mor og to børn er fundet døde

En mor og hendes to børn er fundet døde i landsbyen Vejrumbro øst for Viborg. Det oplyser politiet

Udgivet Opdateret

En kvinde og hendes to børn er fundet døde på en adresse i landsbyen Vejrumbro øst for Viborg.

Det oplyser politiet søndag aften.

Tidligere søndag oplyste politiet, at man havde afspærret en vej i forbindelse med en undersøgelse af et mistænkeligt forhold.

En længere strækning på Østervangsvej blev spærret søndag eftermiddag, og på stedet sås også køretøjer fra Beredskabsstyrelsen.

Kriminalteknikere tilkaldt

Midt- og Vestjyllands Politi skriver på Twitter søndag aften, at der ikke er noget, der tyder på, at andre end de afdøde "har været involveret".

Kriminalteknikere er blevet tilkaldt for at indsamle spor af, hvad der er sket.

De nærmeste pårørende til kvinden og de to børn er blevet underrettet, oplyser politiet.

Det er her i landsbyen Vejrumbro øst for Viborg moren og de to børn er fundet døde.
Det er her i landsbyen Vejrumbro øst for Viborg moren og de to børn er fundet døde.

MIDT- OG VESTJYLLANDS POLITI

Midt- og Vestjyllands Politi dækker Ikast-Brande, Silkeborg, Ringkøbing-Skjern, Herning, Holstebro, Viborg, Skive, Lemvig, Struer, Thisted og Morsø kommuner.

Med sine 9.500 kvadratkilometer og 22,3% af landets samlede areal er Midt- og Vestjyllands Politi geografisk set den største politikreds.

De 586.000 borgere, der bor i politikredsen, bliver serviceret af politiet fra syv døgnbemandede lokalstationer i Holstebro, Thisted, Skive, Viborg, Silkeborg, Herning og Ringkøbing, fire nærpolitistationer i Lemvig, Skjern, Ikast-Brande og Nykøbing Mors samt en landbetjent i Nørre Snede.

I Midt- og Vestjyllands Politi ligger også det landsdækkende Politiets Administrative Center, som hvert år behandler mere end 1,5 millioner sager inden for områderne automatisk trafikkontrol, bøde, kriminalregister, kørekort, tilladelser og våben for borgere i hele landet.

Kilde: Midt- og Vestjyllands Politi
Powered by Labrador CMS