Skip to main content

Ond chikane i ø-drama

Skød med slangebøsse og ringede i tide og utide

Retten på Bornholm har i dag idømt en 52-årig mand 60 dage for stalking. Manden er desuden dømt for tyveri, hærværk samt overtrædelse af våbenloven.

Den 52-årige mand fra Bornholm har i en periode på flere måneder systematisk og vedvarende kontaktet, forfulgt og på anden vis chikaneret sin ekskæreste. 

Skød med slangebøsse

I den forbindelse har manden blandt andet stjålet ekskærestens pas fra hendes adresse samt i et tilfælde begået hærværk, hvor han med en slangebøsse har knust ruderne i et drivhus.

Politiet fik anholdt manden. Nu er han blevet dømt. Fotoet her er ikke taget i forbindelse med denne artikel.
Politiet fik anholdt manden. Nu er han blevet dømt. Fotoet her er ikke taget i forbindelse med denne artikel.Arkivfoto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix

Manden fik den 25. juli 2022 tilhold mod at opsøge ekskæresten, hvilket han overtrådte mindre end en halv time efter, at tilholdet blev forkyndt for ham. 

Ringede 56 gange

Gennem Messenger tog den 52-årige kontakt til ekskæresten ved at ringe 56 gange og skrive flere chikanerende beskeder. Manden blev derefter anholdt den 27. juli, og den 28. juli blev han varetægtsfængslet i to uger, der blev forlænget med yderligere to uger.

Den længerevarende stalking og overtrædelsen af tilholdet har ført til, at Retten på Bornholm i dag har idømt den 52-årige bornholmer 60 dages ubetinget fængsel for stalking efter straffelovens §242. 

Den 52-årige mand modtog dommen.

Del din kommentar