Skip to main content

Overfaldsmænd frikendt: -Jeg er skuffet

- Jeg føler mig som den største løgnhals og en fordrukken karl, lyder det fra en fortørnet Lars Skovby

Lars Skovby er stadig plaget af lammelse i både sin arm og sit ben, efter han ifølge eget udsagn fik tæsk i Sønderborgs natteliv tilbage i februar. 

Tre unge mænd var tiltalt for det voldsomme overfald. Men i sidste uge endte de alle med at blive frikendt i retten, skriver jv.dk

- Jeg har det mærkeligt. Det er løjerligt, at de er blevet frikendt. Det har jeg det skidt med. Jeg er skuffet og frustreret, fortæller 56-årige Lars Skovby, som bor i Sønderborg, til Newsbreak.dk. 

Fældende beviser manglede 

I marts sigtede politiet tre mænd på 19, 20 og 22 år for overfaldet.

"Anholdelserne er blandt andet foretaget på baggrund af overvågning fra gerningsnatten," lød det i en pressemeddelelse fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Men de fældende beviser manglede. Der var nemlig hverken overvågningsvideo af selve overfaldet eller vidner, som havde overværet det. 

Ifølge Lars Skovby blev det i retten blandt andet vurderet, at han måtte have været "stang-bacardi" og derfor var væltet ind i ting.

- De fik mig til at føle mig skyldig. Skyldig i falske anklager og skyldig i at have løjet. Jeg føler mig som den største løgnhals og en fordrukken karl, lyder det fortørnet.

-Det er helt galt

Lars Skovby mener, at han har været offer for dårligt politiarbejde. 

- Jeg spurgte, om de havde nok til at bevise det, og det svarede de ja til. Så regner man jo med det. Det er helt galt, påpeger han. 

Lars Skovby er stadig plaget af lammelse i sin venstre arm og sit venstre ben efter overfaldet. Han har brugt mange penge på genoptræning, fortæller han.
Lars Skovby er stadig plaget af lammelse i sin venstre arm og sit venstre ben efter overfaldet. Han har brugt mange penge på genoptræning, fortæller han.Privatfoto
Del din kommentar