Galleri: Funky soul og svensk forkælelse for alle sanser

Udgivet Opdateret

Falkenberg Strandbad, et luksuriøst hotel på en af Sveriges smukkeste strande lige syd for Göteborg, inviterer på festlige Soulnights, delikat 3-retters bistromenu og overnatning til en absolut overkommelig pris.

Efteråret står for døren og måske trænger du, og en du holder af, til at forlænge sommerferiestemningen med en funky soul koncert, lækker mad og en overnatning i smukke Sverige. Falkenberg Strandbad er den svenske vestkysts nye musikscene for soul-artister i absolut bedste klasse.

Programmet for efteråret er spækket med store artister, som giver intim koncerter for hotellets gæster og lokale enten fredage eller lørdage aftener i udvalgte weekender.

Forførende gastronomi og intim soul-koncert i skøn forening

Man ankommer fredag eller lørdag eftermiddag på det smukke badehotel og checker ind på sit værelse. Før den delikate 3-retters middag, der indtages i hotellets franske bistro med beroligende havudsigt, har man mulighed for at gå en tur på en af Sveriges smukkeste strande og snuse havluft ind fra Kattegat. Den intime koncert starter 21.30, og så er der lagt op til fest. Om morgenen byder restauranten på en stor buffet med alt hvad hjertet kan begære.

Det hele foregår kun få timers kørsel i bil fra København og ovenikøbet til en pris, der er til at betale med en konkurrencedygtig lav svensk kronekurs. Overnatning, 3-retters middag, koncert og morgenmad til en pris fra 1.270 svenske kroner pr. person.

Powered by Labrador CMS