Skip to main content

Politiet søger stadig vidner efter skyderi

Har endnu ikke fundet gerningsmand

Østjyllands Politi søger stadig vidner siden de offentliggjorde en video fra et skuddrab på en 21-årig mand i Viby. 

Det skriver tv2.dk.

Politiet har fået 'en del' tip, oplyser efterforskningsleder Brian Voss Olsen til TV2 Østjylland. Men gerningsmanden er ikke fundet, og politiet vil gerne høre fra flere vidner på telefonnummer 114.

Kom tilfældigt kørende

På overvågningsvideoen optaget på gerningsstedet på Søndervangs Allé ser man manden løbe langs vejen og affyre flere skud. 

Et skud ramte den 21-årige mand, der helt tilfældigt kom kørende forbi i sin bil.
”Det er helt undtagelsesvist, at vi bringer en video af skuddene affyret i en drabssag, og vi er klar over, at det kan virke voldsomt. Vi vurderer dog, at det kan være et vigtigt efterforskningsskridt i efterforskningen af drabet og vi håber at offentliggørelsen af videoen kan give os nogle værdifulde oplysninger, ” sagde politiinspektør Brian Voss Olsen den 5. maj i en pressemeddelelse.

Politiet søger stadig vidner efter skyderi.

Politiet søger stadig vidner efter skyderi.

(Arkivfoto)

Kan måske genkendes på hans gang 

Videoen er optaget på længere afstand, og man kan ikke se ansigtet på gerningsmanden, men politiinspektøren håber, at nogen alligevel vil kunne genkende personen.

”Det kan for eksempel være, at nogen kan genkende gerningsmandens statur eller hans lidt særlige måde at bevæge sig på. Vi har brug for borgernes hjælp og for alle de input, vi kan få, og hvis man har en formodning om, hvem manden på videoen er, eller ved noget om den her sag, så kontakt politiet med det samme, ” siger Brian Voss Olsen.

Del din kommentar