Fup-annonce hærger Facebook: Du har ikke 18.500 kr. til gode

Når noget lyder for godt til at være sandt, så passer det som regel ikke

En fup-annonce hærger lige nu Facebook. Klik på næste billede for at se den annonce, du skal holde dig langt fra!
En fup-annonce hærger lige nu Facebook. Klik på næste billede for at se den annonce, du skal holde dig langt fra!
Udgivet Opdateret

Svindlere bliver mere og mere udspekulerede i forsøget på at franarre intetanende borgere deres surt tjente penge.

Nu er endnu en fup-annonce i fuld gang med at forsøge at franarre danskere en masse penge.

Annoncen (du kan se den på billede nummer to i galleriet her over/ red.), der hærger det sociale medie Facebook, påstår, at skat skylder alle danskere 18.500 kroner.

Men selvom det lyder fantastisk, så tag dig i agt. Det er “fup og fiduser” og blot endnu et forsøg på, at flå dig for penge, som du kan bruge langt bedre på noget andet.

“Staten skylder alle 18.500 kr. til alle danske statsborgere”, lyder annoncen, der allerede ifølge tv2.dk er blevet delt af rigtig mange danskere. Det eneste, man angiveligt skal gøre, er, at klikke på annoncen hvorefter man bliver stillet videre til en advokat, der fortæller dig, hvordan du kan få pengene udbetalt.

Skat advarer

Skats pressetjeneste advarer dog mod at gøre det.

“Videoen er falsk. Del IKKE videoen og fortsæt IKKE med at klikke dig igennem siderne”, skriver Skat på Facebook og opfordrer samtidig borgerne til at passe godt på dem selv og deres personlige oplysninger.

 

I stedet for at blive 18.500 kroner rigere bliver man i stedet viderestillet til en hjemmeside, hvor man bliver lovet en gratis iPhone. Det gælder dog kun de første tre dage – efterfølgende trækkes der 499 kroner om måneden.

Powered by Labrador CMS