Skyldig i mord på P-plads

Retten i Roskilde har fundet en 26-årig mand skyldig i drabet på en 47-årig på en parkeringsplads i Hedeland

Retten i Roskilde har kendt en 26-årig mand skyldig i drabet på en 47-årig mand i Hedeland. Den skyldige skød og dræbte offeret med en salonriffel.
Retten i Roskilde har kendt en 26-årig mand skyldig i drabet på en 47-årig mand i Hedeland. Den skyldige skød og dræbte offeret med en salonriffel.
Udgivet Opdateret

Ved Retten i Roskilde er en 26-årig mand mandag blevet kendt skyldig i drabet på en 47-årig mand fra Hvidovre.

Det var den 4. februar sidste år, at den 26-årige mand skød og dræbte den 47-årige mand på parkeringspladsen ved "Vinterasserne" i Hedeland, der ligger i Greve Kommune.

Hedeland er et stort naturområde, der ligger ved Hedehusene.

En salonriffel af mærket Zbrojovka Brno blev brugt til at affyre de dræbende skud.

Blev frifundet

Ud over den 26-årige mand var en anden mand på 28 år tiltalt for drabet. Han er blevet frifundet, da retten ikke har fundet det bevist, at han deltog i drabet.

Anklagemyndigheden mente ellers, at de to tiltalte i forening tog livet af den 47-årige mand, da mændene på dagen for drabet ringede 34 gange til hinanden. Det indikerede ifølge anklageren, at noget skulle aftales.

Den 26-årige er ikke skyldig i, at drabet er begået i forening eller forudgående aftale med andre.

Var en ven

Ifølge sn.dk, som var til stede til stede under et retsmøde 1. december, kom det frem, at de to mænd kendte den 47-årige, og at det var deres fælles ven.

Under retsmødet sagde anklageren, at den dræbte blev skudt i hovedet og tindingen, og dermed lignede det en henrettelse.

Der ventes strafudmåling i løbet af mandag.

Powered by Labrador CMS