Sol, sol og mere sol: Perfekt landskampsvejr

Vejret den 26. juni 2018 bliver en varm og vindstille fornøjelse

Udgivet Opdateret

Er man en af de mange, der skal se Danmarks landskamp mod Frankrig på en udendørs storskærm, så er vejret den 26. juni 2018 perfekt til formålet.

For det bliver tørt og solrigt med temperaturer mellem 23 og 27 grader – i det nordjyske kan temperaturen endda snige sig helt op på 29 grader, siger vagthavende meteorolog hos Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, Martin Lindberg.

I den tidlige morgen kan man risikere at stå op til et vejr, der er lidt skyet og diset i det jyske, især i den indre og den sydlige del, men det letter i løbet af morgenen, efterhånden som solen får fat.

Ved vestkysten og andre kyster bliver der dog lidt lavere temperaturer, her må man nøjes med omkring 20 graders varme.

Der bliver næsten vindstille i dag, med en let til svag vind fra forskellige retninger. Derfor vil vi virkelig kunne mærke varmen, siger DMIs vagthavende meteorolog Martin Lindberg.

Det varme vejr fortsætter

Det varme og solrige vejr fortsætter også i morgen, hvor vi ser stort set det samme billede. Solrigt i hele landet og op mellem 22 og 27 grader, i Nordjylland kan det igen blive lidt varmere og ved kysterne lidt koldere.

Det bliver tørt de næste mange dage med megen sol og meget få skyer. Men fredag kommer lidt ”køligere” luft nord fra, men stadig med sommerlige temperaturer op mellem 20 og 25. Dermed er der lagt op til en ægte strandweekend.

– Først et godt stykke ind i næste uge kan der ske noget negativt med vejret, siger Martin Lindberg.

Nærmere detaljer om de næste dages vejr kan findes i billedgalleriet øverst i artiklen, hvor DMIs femdøgnsprognose kan findes.

Powered by Labrador CMS