Vindmølle kollapset: - Et mysterium

Pludselig knækkede den midtover

Udgivet Opdateret

Lørdag har man kunnet få et noget usædvanligt syn i Hirtshals, hvor en vindmølle pludselig er kollapset og knækket midtover. 

Det skriver Nordjyske.dk

Slem overraskelse

Vindmøllen måtte lade livet lørdag formiddag ude foran Hirtshals Idrætscenter, og det var en forundret centerleder, Lars Henrik Kristensen, der pludselig blev ringet op og fik at vide, at vindmøllen var væltet. 

- Jeg aner simpelthen ikke, hvordan det er sket. Det blæser jo altid i Hirtshals, men ikke meget mere end normalt, fortæller centerlederen til avisen

- Et mysterium

Lars Henrik Kristensen mener sågar, at det er lidt af et 'mysterium,' hvordan vindmøllen kunne vælte, selvom han godt er klar over, at vindmøllen var gammel.

- Det er ikke meget mere end et par måneder siden, at der var service på den, så det er selvfølgelig lidt et mysterium. Men vi tager det helt roligt. Den er omkring 30 år, så den har også udtjent sin værnepligt, forklarer han til avisen. 

Politiet har ifølge Nordjyske.dk været forbi stedet og forsikret om, at vindmøllen ikke udgør nogen fare. 

Alligevel har politiet afspærret området omkring møllen, mens idrætscenteret også har sat skilte op for at advare de forbipasserende. 

Der er ikke meget vindmølle tilbage
Der er ikke meget vindmølle tilbage
Vindmøllen er helt smadret.
Vindmøllen er helt smadret.
Powered by Labrador CMS