Krisen kradser: Ludere klar til sex uden kondom

2. december 2014 19:56 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Krisen kradser: Ludere klar til sex uden kondom
Flere og flere prostituerede er klar til sex uden kondom for at kapre kunder. Arkivfoto: Colourbox.
sex uden kondom

Flere og flere prostituerede er klar til sex uden kondom for at kapre kunder. Arkivfoto: Colourbox.

Prostituerede i Danmark går i stigende grad på kompromis med egen og kundernes sikkerhed og tilbyder sex uden kondom i kampen om at kapre kunder

Sex uden kondom bliver mere og mere almindeligt blandt de prostituerede i Danmark. Det skyldes en stadigt stigende konkurrence med flere piger på gaden til færre kunder. Det skriver avisen Metroexpress.

Ifølge en ekspert avisen har talt med er det på grund af mænds sexfantasier og ikke mindst finanskrisen, at de prostituerede ser sig nødsaget til at dyrke sex uden kondom.

“Finanskrisen har påvirket forbruget af luksusgoder, herunder prostitution. Krisen påvirker, hvor mange der går til prostituerede”, siger Christian Groes-Green, lektor på Institut for Kultur og Identitet ved Roskilde Universitet.

Christian Groes-Green forklarer, at nogle mænd insisterer på at dyrke sex uden kondom fordi det giver mest nydelse, mens andre mænd godt kan lide at leve livet farligt.

Det tyder dermed på at kampen om de færre kunder får de prostituerede til at overskride flere grænser, end de tidligere har gjort.

Prostitueret bekræfter

Det bekræfter en prostitueret som metroexpress har talt med.

“Da jeg startede i branchen, var det ikke i orden at gøre det uden kondom. Der var meget rene linjer. I dag er alting til salg”, siger Marlene Simoni.

 

 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu