ANNONCE

Kristendemokraternes formand Per Ørum Jørgensen forlader partiet

6. september 2012 06:26 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Kristendemokraternes formand Per Ørum Jørgensen forlader partiet
Billede mangler

Manglende opbakning fra Vestjyllands Storkreds gør at Kristendemokraternes formand Per Ørum Jørgensen nu forlader partiet medd øjeblikkelig virkning.
 
Manglende interne kommunikationsevner er angiveligt årsag til at Kristendemokraternes Vestjyllands Storkreds ikke længere kan pege på partiets formand, Per Ørum Jørgensen, som leder af partiet. Og da Vestjylland er et af de mest afgørende områder for Kristendemokraterne, har Per Ørum valgt at tage konsekvensen og sige stop. Han forlader formandspost og parti med øjeblikkelig virkning.
 
– Jeg har noteret mig, at der i Vestjyllands Storkreds er delt opbakning til mig som formand for Kristendemokraterne. Partiet kan i den nuværende situation ikke tåle nye personkampe om formandsposten, og på den baggrund har jeg valgt at forlade partiet, skriver Per Ørum Jørgensen i en mail til Ritzau.
 
Per Ørum Jørgensens farvel til Kristendemokraterne er dog ikke et farvel til politik generelt.
 
– Der er så meget at kæmpe for politisk. Afstanden mellem borgerne og politikerne bliver større og større. Derfor er der mere end nogensinde brug for politikere, der kæmper for økonomisk og social retfærdighed, siger han.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu