ANNONCE

Heftig kritik: Går ind i debatten

30. august 2020 09:22 | Af: Ritzau Fokus

- Det kan være svært at sige farvel til magten, skriver Kristian Jensen i kommentar til Løkkes bog.

Heftig kritik: Går ind i debatten
Kristian Jensen (th.) erklærer fuld opbakning til Jakob Ellemann-Jensen (tv.) (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Venstres tidligere næstformand Kristian Jensen kommenterer søndag morgen som den første i partiets centrale persongalleri tidligere partiformand Lars Løkke Rasmussens bog.

– Det er ingen hemmelighed, at Lars og jeg har haft vores uenigheder Alligevel er jeg trist og ked af det i dag.

– Jeg er Venstre-mand og derfor gør det ondt i mit partihjerte at se angreb på Jakob Ellemann-Jensen og det parti, som Lars har givet sit, men som har givet ham endnu mere tilbage.

Sådan skriver Kristian Jensen (V) i et opslag på Facebook om Lars Løkke Rasmussens undsigelse af Venstre-formandens parlamentariske kurs i hans kommende bog “Om de fleste og det meste”.

Kristian Jensen mener, at Ellemann har lagt den rigtige linje for partiet. Derudover opfordrer han alle medlemmer til at “bakke op om Jakobs linje”, skriver han.

– Det kan være svært at sige farvel til magten, og de poster man er blevet betroet. Det ved jeg selv – det skal man vænne sig til – men det ændrer ikke ved, at partiet altid er og skal være større end individet, uanset hvor højt til vejrs man har været.

Lars Løkke Rasmussens bog udkommer mandag, men er allerede blevet omtalt i flere af de danske medier. Hidtil har kun politisk ordfører Sophie Løhde i en kort sms til flere medier kommenteret bogen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu