ANNONCE

Kristina vågnede op til chokerende syn i indkørslen

4. maj 2021 19:28 | Af: Morten Hermansen, redaktion@newsbreak.dk

Det var ikke en pæn medfart familiens bil fik. Men faktisk var hele indkørslen hos familien Askløf i Tommerup endevendt

Se flere billeder i galleriet ovenfor

Natten til søndag havde familien Askløf i Tommerup på Fyn gæster i deres indkørsel. Da de vågnede om morgenen, var det en chokerende syn, der ventede dem.

– Det var lidt i otte jeg vågnede, jeg havde sovet inde ved vores søn. Og så står der en bordplade foran hoveddøren og en løvrive er sat i håndtaget. Da jeg så kommer ud i indkørslen, kan jeg se, at der er blade og planter overalt. Min første tanke var “Har det blæst i nat?”, fortæller Kristina Skjoldmose Askløf til Newsbreak.dk.

Men det var ikke vinden der havde fået fat potteplanterne. Det havde en gruppe hærværksmænd, som havde endevendt indkørslen. Bilerne havde også fået en tur.

Parrets to biler var blevet ridset i, og så var den meget lidt flatterende besked “Fuck you” ridset ind i lakken.

– De havde også taget en havekniv og forsøgt at punktere et dæk. Det var ikke lykkedes dem, så den var sat i førerdøren på bilen, fortæller Kristina Skjoldmose Askløf.

Fuldt oplyst

Til trods for at det er sket i nattens mulm og mørke, så undrer det familien Kristina Skjoldmose Askløf, at ballademagerne har turdet rasere deres private ejendom.

– Vi har lys der tænder i carporten og lys i gangen så det har været fuldt oplyst. De kan jo heller ikke vide, om nogen har været oppe. Desuden er det foregået lige op ad naboens soveværelse. Så de må have været stille, siger hun til Newsbreak.dk.

Gerningsmændene havde også foretaget sig besynderlige ting som at tømme en pose hundekiks på en dørmåtte og lægge sten ved vinduesviskerne på en af bilerne.

-Jeg synes det er pudsigt. Det er en lukket vinge. Enten har man et ærinde herinde eller også går man bare herop. Man kommer ikke bare tilfældigt forbi, og der er ikke et busstoppested eller noget, som leder forbi, fortæller Kristina Skjoldmose Askløf.

Indbrud i området

Selvom det var en oplevelse de færreste kunne ønske sig, så tager familien ret let på den.

– Jeg vil sige heldigvis det ikke et indbrud. Dem har der været tre-fire af inden jul her i kvarteret. Og derfor tænkte jeg også bare “Godt at I ikke forsøgte at komme ind”, erkender Kristina Skjoldmose Askløf.

Familiens to drenge måtte forældrene også tage en snak med, og de lod heller ikke til at tage det så hårdt.

– Drengene synes bare, at det var sejt, at der kom en politibil. Men det er jo træls, når de går ind på privat grund. Vi har også snakket med dem om, at det er, hvad der sker, fortsætter hun.

Se flere billeder i galleriet ovenfor

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu