ANNONCE

Kritisk: Mand klemt fast under lastbil

28. marts 2020 12:05 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En mekaniker arbejdede på en lastbil, da den røg af liften og landede oven på manden.

En 42-årig mekaniker kom lørdag formiddag alvorligt til skade, da han arbejdede på en lastbil på en ejendom på Bøgedevej mellem Slimminge og Ringsted. Han er ved middagstid på Rigshospitalet og i kritisk tilstand.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Det fortæller Lars Galasz, der er vagtchef hos Midt- og Vestsjællands Politi, til Newsbreak.dk. Han fortæller, at manden blev fastklemt, da der skete en arbejdsulykke.

– Han er ved at arbejde på den her lastbil, og derfor er den kørt op på en lift. Pludselig vælter lastbilen ned af liften og lander ovenpå mekanikeren, der sidder fastklemt.

Andre mennesker er til stede, men ingen ser ulykken ske. Til gengæld hører de støjen fra den væltede lastbil, og derfor kan de reagere hurtigt. Politiet oplyser, at ulykken bliver anmeldt klokken 09.34 lørdag.

Manden bliver reddet fri og fløjet med en lægehelikopter til Rigshospitalets Traumecenter. Her fra er seneste melding til Midt- og Vestsjællands Politi, at manden er kritisk tilskadekommen, men at det sundhedsfaglige personale er positivt.

Siden har politiet forladt stedet, mens Arbejdstilsynet er kommet til, fordi der er tale om en arbejdsulykke.

Den tilskadekomne er fra lokalområdet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu