ANNONCE

Kronprinsen tester ny karriere: Sådan gik det

20. marts 2019 13:54 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk og Ritzau Fokus

Boca Juniors fik tirsdag besøg af Danmarks kommende konge, der fik sig en snak med et par af holdets spillere.

Kronprins Frederik lagde tirsdag vejen forbi fodboldklubben Boca Juniors under et dansk statsbesøg i Argentina.

Den sportsglade kronprins gæstede holdets hjemmebane, La Bombonera, i hovedstaden Buenos Aires og mødtes med et par af arbejderklubbens stjernespillere. Det skriver lokale medier.

Kronprins Frederik fik under besøget en snak med angriberen Cristian Pavón, der forærede den kongelige gæst en trøje med nummer ti på ryggen.

Forsvarsspilleren Paolo Goltz hilste også på kronprinsen.

Kronprinsen fik desuden en lille rundvisning på La Bombonera og hørte om stadionets historie.

Han overværede også en træning med et pigehold og fodbold med spillere i kørestole.

Boca Juniors har vundet det argentinske mesterskab 33 gange. I år nåede holdet finalen i Sydamerikas svar på Champions League, Copa Libertadores, hvor holdet tabte til lokalrivalen River Plate.

Et stort besøg

Du kan se hele programmet hos Kongehuset. Tirsdagen sluttes for eksempel af med, at Dronningen om aftenen vært ved en gallamiddag, hvor også Kronprinsen deltager.

Mandag har Dronningen og Kronprinsen fået den direkte velkomst af Hans Excellence republikken Argentinas Præsident Mauricio Marci og frue, Juliana Awada, i Præsidentpaladset.

Her deltog både Dronningen og Kronprinsen i en officiel statsfrokost sammen med førnævnte. Her efter følger et stramt program med både netværksmøder og et besøg i den argentinske kongres.

Danmark og Argentina er tæt knyttet, da mange danskere i tiden er udvandret til netop Argentina. Blandt andet skal de royale besøge byen Tandil, der betragtes som en dansk by. I hvert fald er den stiftet af danske immigranter.

Dronningen besøger undervejs i statsbesøget den danske kirke i Tandil, “hvor Hendes Majestæt får mulighed for at tale med personer fra de fire danske menigheder i Buenos Aires, Tres Arroyos, Necochea og Tandil”, skriver Kongehuset.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu