ANNONCE

Kronprinsesse forment adgang til familiefesten

29. marts 2021 20:02 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Victoria gik glip af et kæmpe øjeblik i sin allernærmeste familie

Se flere billeder i galleriet ovenfor

Forgangne weekend har været kæmpestor for den svenske kongefamilie. Fredag den 26. marts fødte prinsesse Sofia sin og prins Philips tredje søn, der samtidig er kongeparrets barnebarn nummer otte.

Søndag den 28. marts offentliggjorde kongen så, at den lille ny skal hedde prins Julian Herbert Folke, og at han bliver hertug af Halland.

Senere samme dag var der så  Te Deum – eller lovsang – for den nye kongelige i slotskirken på Drottningholm.

Ikke med god vilje

Men en person glimrede ved sit fravær ved festligheder. Det var prins Carl Philips ældre søster, kronprinsesse Victoria.

Men det var ifølge Svensk Damtidining med statsgaranti ikke med hendes gode vilje. For er der en, som går op i traditioner, ikke mindst når det gælder den nære familie, så er det netop hende.

“Kronprinsesseparret er kede af, at de ikke kunne deltage. Det var også planen, de skulle være med, men af ​​hensyn til familien tog de denne beslutning, fordi de for nylig har været syge med covid-19,” forklarer Margaretha Thorgren, informationschef ved det svenske hof, til mediet.

De er blevet raske

Hun gør dog samtidig klart, at såvel kronprinsesse Victoria som prins Daniel er vel ovre sygdommen, og at det var på grund af myndighedernes anbefaling, de måtte melde fra.

Netop på grund af coronaen blev Te Deum højtideligheden ganske beskeden med blot syv deltagere.

Den nybagte far var der sammen med den ældste af sine nu tre sønner, prins Alexander, og derudover den nyfødtes fire bedsteforældre samt prinsesse Sofias søster Lina Hellqvist.

Se flere billeder i galleriet ovenfor

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu