ANNONCE

Kronprinsessen åbner blomsterfestival

15. august 2019 13:31 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Kronprinsesse Mary åbner, i kraft af sin titel som protektor, Odense Blomsterfestival, hvor hun også skal navngive en ny blomst.

Kronprinsfamilien er for alvor vendt tilbage til hverdagen efter en god sommerferie, der mestendels er blevet brugt i Danmark. Torsdag springer kronprinsessen ud i fuld flor, når hun åbner Odense Blomsterfestival.

Hun har været protektor for festivalen i syv år, mens det er fjerde gang, at hun deltager i festivalen, hvor kronprinsessens skønhed skal skinne om kap med alle de smukke blomster på festivalen.

Åbner festivalen

Af Kongehusets kalender fremgår det, at kronprinsesse Mary skyder Odense Blomsterfestival i gang torsdag eftermiddag.

Når Odense Blomsterfestival løber af stablen, bliver hele Odense by dekoreret med blomster efter tema. Temaet for 2019 er ‘på tidsrejse: Med tiden i centrum’, og det vil være en udsmykning som kronprinsessen overværer.

Kronprinsessen har tidligere deltaget i festivalen i 2006, 2012 og senest i 2017.

En ypperlig repræsentant

Odense Blomsterfestival er naturligvis svært glad for, at kronprinsessen deltager i årets festival, særligt fordi hun repræsenterer arbejdet, som folkene bag festivalen leverer, på bedste vis.

– For Odense Blomsterfestival er det en helt ekstraordinær ære, at H.K.H. Kronprinsessen har takket ja til vores invitation, siger Sekretariatsleder i Foreningen Odense Blomsterfestival, Anne Ammitzbøll Rasmussen i en pressemeddelelse og fortsætter:

– Dels oplever vi Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen som en ypperlig repræsentant og et unikt samlingspunkt for hele Danmark og dels udviser hun som protektor en åben og oprigtig interesse for det arbejde, der ligger til grund for vores store årlige event.

Navngive blomst

Foruden at kronprinsesse Mary officielt skal åbne Odense Blomsterfestival fra scenen på Gråbrødre Plads i Odense, så deltager hun i den efterfølgende reception på Odense Rådhus.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Men kronprinsessen er også blevet spurgt – og har sagt ja til – at navngive en helt ny forædlet blomst, som der er tradition for ved festivalen.

Odense Blomsterfestival varer fra den 15. til den 18. august, mens der mandag den 19. august er mulighed for at gøre en god handel, når festivalen afholder plantesalg.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu