Kronprinsessen deltager i vigtige møder

20. juni 2019 09:51 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Der venter to travle dage i Paris for kronprinsesse Mary.

Del:

Kronprinsesse Mary står foran en stor og dybt betydningsfuld rejse, når hun i perioden den 23.-24. juni drager til den franske hovedstad Paris.

Her vil kronprinsessens besøg ikke alene byde på indvielsen af Frederikskirkens nye altertavle, men hun vil også åbne en stor sundhedskonference i Maison du Danemark.

Men som om at programmet ikke allerede var pakket tæt nok, så vil kronprinsesse Mary også mødes med Brigitte Macron, der er gift med den franske præsident Emmanuel Macron.

Travl kalender

Kigger man nærmere på det royale program, så står det klart, at kronprinsesse Mary må indstille sig på, at der vil være megen aktivitet. Hun starter nemlig ud med at se altertavlen i Frederikskirken, der er blevet malet af Jesper Christiansen.

Artiklen fortsætter under videoen.

Den nye altertavle indvies med en stor festgudstjeneste i Frederikskirken den 23. juni om eftermiddagen. Men allerede om aftenen igen har kronprinsessen endnu et programpunkt, da den danske ambassadør Michael Starbæk Christensen har arrangeret en middag, hvor kronprinsessen vil deltage.

På anden dag af besøget starter kronprinsesse Mary ud med en sundhedskonference i Maison du Danemark, men herefter står programmet på at spendere tid med den franske præsidentfrue Brigitte Macron.

Kronprinsessen og Brigitte Macron vil deltage i en rundvisning, hvor den danske kunstner Sonja Ferlov Mancoba udstiller i det historiske Centre Pompidou. Herefter vil præsidentfruen og den danske kronprinsesse nyde en frokost i Elyséepalæet.

Det kongelige besøg afsluttes med, at kronprinsesse Mary vil besøge Vilhelm Hammershøi-udstillingen på Jacquemart-André museet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu