ANNONCE

Kruijswijk trækker sig efter coronasmitte

13. oktober 2020 10:54 | Af: Ritzau Fokus

Coronakaos i Giroen.

Kruijswijk trækker sig efter coronasmitte
Steven Kruijswijk er ikke længere med i giroen. Foto: Scanpix

Jumbo-Visma-kaptajnen Steven Kruijswijk, en Sunweb-rytter samt hele Michelton-Scott-holdet er ude af Giro d’Italia efter positive coronatest. I alt er otte personer testet positive for coronavirus i Giroen i forbindelse med en testrunde gennemført søndag og mandag.

Jumbo-Visma oplyser på sin hjemmeside, at Kruijswijk ikke stiller til start på tirsdagens etape i Giroen. Desuden er en endnu unavngiven rytter fra Sunweb også testet positiv for coronavirus.

Den Internationale Cykelunion (UCI) oplyser, at yderligere seks personer ansat af holdene er testet positive for coronavirus. Fire af disse ansatte er fra Mitchelton-Scott, som meddeler på sin hjemmeside, at hele holdet trækker sig fra Giroen.

Tidligere har holdets stjernerytter Simon Yates også trukket sig grundet en positiv coronatest. Også AG2R og Ineos er ramt af hver en enkelt positiv test.

I alt er fem hold dermed ramt af coronavirus i den seneste bølge af testresultater. Det viser testresultaterne fra de prøver, der blev gennemført søndag og mandag, hvor i alt 571 personer i og omkring Giroen blev testet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu