Skip to main content

Blachman talte over sig

Dummede sig under afgørelsen i farezonen

- Jeg kan aldrig nogensinde i show 4 helt overordnet kappe den sidste deltager af en meddommer over for en, der har tre tilbage.

Sådan lød den mildest talt uheldige udtalelse fra Thomas Blachman, da han i ’X Factor’ fredag aften skulle afgøre exit mellem Kwamie Livs eneste tilbageværende deltager, Nambahlou og Kristoffer Lundholm, som var en blandt tre deltagere i den hidtil urørlige stald-Simon.

- Det skal du ikke gøre

- Det skal du ikke gøre, afbrød Kwamie den øksesvingende dommer, der havde svært ved at redde sig ud af situationen med den uheldige udtalelse, men endte med at sende Kristoffer hjem.

Strategi over præstation

Kritikkerne angreb bagefter Blachman for at være gået over stregen, da han tydeligvis havde sat strategi over den enkelte deltagers præstation.

Uheldigt ordvalg

Det havde Kwamie Liv bagefter en uddybende kommentar til.

- Udtalelsen kom oven på, han netop havde sagt, det var hendes bedste optræden ind til videre. Så det kom oven på rigtig, rigtig meget ros, så jeg tror, det var et uheldigt ordvalg, og ikke ment på den måde.

- Så egentlig har jeg ikke lyst til at fodre det narrativ, fordi jeg ved, han synes, hun fortjener at være her, sagde hun til Kendte.dk.

Blachman sagde noget dumt, inden han svingede øksen.
Blachman sagde noget dumt, inden han svingede øksen. Lasse Lagoni
- Rart at komme videre, og nu glæder mig til at en ny uge. Så må jeg vise, hvad jeg kan, sagde 21-årige Nambahlou fra Odense sammen med sin mentor Kwamie Liv.
- Rart at komme videre, og nu glæder mig til at en ny uge. Så må jeg vise, hvad jeg kan, sagde 21-årige Nambahlou fra Odense sammen med sin mentor Kwamie Liv. Kenth G. Madsen
Del din kommentar