Skip to main content

Dansk skuespiller fik skrækkelig e-mail

Thomas Ernst nåede ikke igennem Brad Pitt-filmen "Babylons" final cut. Det fortæller den danske skuespiller i Kino.dk's podcast, "Spotlight"

Da den Oscar-vindende instruktør Damien Chazelle ikke havde plads til alle scener i sin nye og tre timer lange film, "Babylon", har han måttet klippe den ned.

Det blev blandt andet på bekostning af den danske skuespiller Thomas Ernst, der ikke er nået til biograflærredet.

Fik svaret på e-mail

Det var instruktøren selv, Damien Chazelle, der beklagende overbragte ham beskeden i en e-mail.

Det siger Thomas Ernst i Kino.dk's podcast, "Spotlight".

- Det første man tænker er, at man har lyst til at stikke hovedet i jorden. Man har ikke lyst til at snakke med nogen. Man er ked af det. Men når jeg så det lidt på afstand, var jeg jo enormt stolt, siger Thomas Ernst i podcasten ifølge Kino.dk.

Thomas Ernst har dog fået lov til at bruge de skrottede scener fra "Babylon" i sin show-reel - en portfolio af klip, hvor skuespillere viser deres arbejde frem til for eksempel castere.

I Danmark er 33-årige Thomas Ernst mest kendt fra roller i julekalenderen "Ludvig & Julemanden", Nils Malmros-dramaet "Kærestesorger" og tv-serien "GG Horsens". (Arkivfoto).
I Danmark er 33-årige Thomas Ernst mest kendt fra roller i julekalenderen "Ludvig & Julemanden", Nils Malmros-dramaet "Kærestesorger" og tv-serien "GG Horsens". (Arkivfoto).Nikolai Linares/Ritzau Scanpix

Flere år i LA

33-årige Thomas Ernst er mest kendt fra roller i julekalenderen "Ludvig & Julemanden", Nils Malmros-dramaet "Kærestesorger" og tv-serien "GG Horsens".

I 2013 deltog han i "Vild med dans".

Siden 2018 har Thomas Ernst boet i den amerikanske storby Los Angeles og har flere småroller i internationale produktioner bag sig. Heriblandt altså også "Babylon", hvor han dog ikke nåede cuttet som den nordiske karakter Olaf Ludvigsen.

Brad Pitt, Margot Robbie, Tobey Maguire, Olivia Wilde og Red Hot Chili Peppers-bassisten Flea er blandt de mest iøjnefaldende navne på den prominente rolleliste.

"Babylon" fik dansk biografpremiere 19. januar.

Del din kommentar