Disse stjerner venter barn i 2023

Både Bubber, Christopher, Annemette Voss og Lise Baastrup bliver forældre igen i det nye år. En del kendisser indtager dog rollen for første gang

Udgivet Opdateret

2023 bliver et år, hvor adskillige kendisser kan byde børn velkommen til verden. 

Popsangeren Christopher og hans hustru, modellen Cecilie Haugaard, er i ekstase. De skal være nemlig forældre for anden gang.

Det annoncerede den 32-årige model og den 30-årige sangstjerne i en video delt på Instagram tilbage i november.

Endnu et miks mellem disse to - modellen Cecilie Haugaard og popidolet Christopher - er på vej. Parret har i forevejen datteren Noelle. (Arkivfoto).
Endnu et miks mellem disse to - modellen Cecilie Haugaard og popidolet Christopher - er på vej. Parret har i forevejen datteren Noelle. (Arkivfoto).

Viste bulen

Her spørger de deres lille datter, Noelle, hvad der er inde i mors mave.

- Baby, svarer Noelle til stor begejstring for Christopher og Cecilie Haugaard, der trækker op i sweateren, så man kan se den spirende babybule.

Det var også på Instagram, at tv-værten Bubber afslørede, at hans hustru, Signe Rossing, som han giftede sig med i september, venter parrets andet fælles barn.

Sammen har de hver tre børn fra tidligere forhold.

Bubber er begejstret. Han kan nemlig snart kalde sig for far til fem. (Arkivfoto).
Bubber er begejstret. Han kan nemlig snart kalde sig for far til fem. (Arkivfoto).

Stort spring

Bubber bekræftede også nyheden om den forestående familieforøgelse over for flere medier, heriblandt Ekstra Bladet.

- Vi tænkte bare: Han skal sgu også have en søskende, så han også har. Det er fandeme hyggeligt. Der er så stort et spring op til alle andre for ham, sagde Bubber til mediet.

Forrige gang, Bubber fortalte, at han skulle være far, trak det store overskrifter.

Det skyldtes, at familieforøgelsen ikke skete med hans daværende hustru gennem næsten 30 år, Christina Nørby Ibsen, men med Signe Rossing, som havde været ven af familien gennem mange år.

Bubber beskrev efterfølgende tiden som to års massiv modvind, men understregede, at han intet fortrød.

Surrealistisk og fantastisk

Der gemte sig en sød hemmelighed under Andrea Lykke Oehlenschlægers dansekjoler i den seneste sæson af "Vild med dans".

Kort inden showstart fandt hun nemlig ud af, at hun ventede sit og sin forlovede musiker Ludvig Brygmanns første barn.

Det annoncerede den 24-årige sangstjerne på Instagram.

- Det er så surrealistisk og fantastisk! Helt naiv og uvidende om, hvor hårdt det kan være at være gravid i første trimester, mødte jeg op i træningslokalet. Puha, hvor har det dog været hårdt og ulideligt til tider, lød det dengang fra Andrea Lykke Oehlenschlæger.

- Dans og kvalme konstant samt opkastninger dagligt er ikke en god kombi! Spanden/posen har været min tro følgesvend. Men jeg kom heldigvis nogenlunde igennem fredagene, skrev hun.

Musicalsangerinden Andrea Lykke Oehlenschlæger og musikeren Ludvig Brygmanns kommende barn får en kendt farfar. Ludvig Brygmann er - som efternavnet måske antyder - søn af entertaineren Martin Brygmann. (Arkivfoto).
Musicalsangerinden Andrea Lykke Oehlenschlæger og musikeren Ludvig Brygmanns kommende barn får en kendt farfar. Ludvig Brygmann er - som efternavnet måske antyder - søn af entertaineren Martin Brygmann. (Arkivfoto).

Forælder til fire

Skuespillerinden Lise Baastrup indtager snart sit livs rolle for anden gang.

Barslen falder sammen med hendes medvirken i forestillingen "Stalins død", som får premiere på Nørrebro Teater i februar 2023. Derfor har Lise Baastrup måttet trække sig fra rollen, som er blevet overtaget af Vicki Berlin.

- Jeg vil savne min teaterfamilie derinde og havde glædet mig til at komme tilbage til det skønne hus. Men nu glæder jeg mig endnu mere til at blive mor til to, og at Jacob bliver far til fire. Kærlighed til alle fra os, lød det dengang fra Lise Baastrup.

De vordende forældre mødte hinanden i 2017, da Lise Baastrup spillede med i Cirkusrevyen, hvor Jacob Dahl var forestillingsleder. Han er søn af revydronningen Lisbet Dahl, som også var revyens instruktør dengang.

Lise Baastrups kommende barn får en kendt bedsteforælder. Hendes svigermor er nemlig ingen ringere end revyveteranen Lisbet Dahl. (Arkivfoto).
Lise Baastrups kommende barn får en kendt bedsteforælder. Hendes svigermor er nemlig ingen ringere end revyveteranen Lisbet Dahl. (Arkivfoto).

Kage i ovnen

For godt to år siden afslørede Lise Baastrup, at Jacob Dahl havde friet, og i foråret 2022 stod brylluppet.

Under hashtagget "en kage i ovnen" annoncerede kagekendissen Annemette Voss, at hun og manden Micky Fridthjof skal have deres andet fælles barn.

Den 38-årige bagedystvinder har i forvejen to sønner fra sit første ægteskab med skuespilleren Thomas Voss.

Under hashtagget 'en kage i ovnen' annoncerede kagekendissen Annemette Voss i sommer, at hun og gemalen Micky Fridthjof skal have deres andet fælles barn. (Arkivfoto).
Under hashtagget "en kage i ovnen" annoncerede kagekendissen Annemette Voss i sommer, at hun og gemalen Micky Fridthjof skal have deres andet fælles barn. (Arkivfoto).

Stadig uvirkeligt

I foråret får den tidligere håndboldspiller og nuværende TV 2-kommentator Daniel Svensson den største sejr af alle: Han bliver nemlig far for første gang, når hans kæreste, Caroline Alhof, nedkommer med parrets første barn.

- Det her er stadig totalt uvirkeligt, skrev den 40-årige sportsstjerne på Instagram.

Det er en lille mirakelbaby, der er på vej.

Daniel Svensson har været ramt af kræft flere gange, og kemobehandlingen ødelægger sæden. Derfor fik han nedfrosset sæd, inden behandlingen blev igangsat.

Ramt for tredje gang

Midt i lykken over at kunne blive far blev Daniel Svensson i sommer ramt af kræft for tredje gang. Det blev heldigvis opdaget tidligt og opereret væk, fortalte han B.T.

- Jeg har også en helt utrolig støtte i min kæreste og familie. Det har været en enormt begivenhedsrig tid, da min kæreste og jeg også har gået i fertilitetsbehandling. Så vi har nærmest gået frem og tilbage mellem de to afdelinger, sagde Daniel Svensson til avisen.

Fertilitetsbehandlingen lykkedes, og en lille dreng blev undfanget.

- Det går rigtig godt. Han spjætter og bevæger sig. Det er utrolig livsbekræftende, sagde Daniel Svensson til B.T.

Powered by Labrador CMS