Giver kolleger helt vild gave

Keanu Reeves har forkælet dem, han samarbejder med

Keanu Reeves er blandt andet kendt for The Matrix- og John Wick-filmene.
Keanu Reeves er blandt andet kendt for The Matrix- og John Wick-filmene.
Udgivet Opdateret

Den amerikanske skuespiller Keanu Reeves er en populær herre i Hollywood, da han slet og ret virker til at være flink og nede på jorden til trods for, at han er kendt over hele verden. 

Det viser sig, at han også er mere end almindeligt gavmild, hvilket kom til udtryk, da han gav stuntpersonalet, der har arbejdet sammen med ham om at lave den fjerde John Wick-film, en lille takkegave, i form af Rolex-ure med unikke indgraveringer. Det skriver TMZ

Den bedste gave

En af kollegerne, Jeremy Marinas der foruden John Wick også har arbejdet med stunts for film som The Old Guard, Venom og Fast & Furious 8, har, ifølge TMZ, delt et billede af gaven og kaldt den for den bedste "tak for nu" gave, man kunne forestille sig. 

TMZ skriver, at uret, der er tale om, er et Submariner 2020, et ur til mere end 60.000 kroner, og at alle urene var indgraveret med blandt andet modtagerens navn. 

På Jeremy Marinas ur står der "The John Wick Five - Jeremy - tak - Keanu - JW4 - 2021".

En vred mand 

Den fjerde John Wick-film er en del af den overordnede fortælling om karakteren John Wick, en tidligere lejemorder, der i den første film går på hævntogt for at få fat i de personer, der brød ind i hans hjem, stjal hans bil og dræbte hans hund. 

Filmen blev så stor en succes, at der siden er blevet lavet tre efterfølgere, og en femte film er angiveligt allerede i støbeskeen. 

John Wick: Chapter 4, får efter planen verdenspremiere i foråret 2022.

Powered by Labrador CMS