Skip to main content

Glædelig nyhed efter turbulent tid

Det var en svær fødsel, men Lotte Friis har endelig fået sin og manden Christoffer Schnack Ringøs lille datter, Andrea, i armene

Lotte Friis svømmer i lykke.

Den tidligere topatlet er nemlig blevet mor for første gang.

Det afslører hun på Instagram.

- Lige med et blev verden en helt anden. Den 4. juli klokken 21.37 kom vores store Andrea til verden. 4462 gram og 54 centimeter er nu hele min verden.

- Vi har det begge godt og bliver forkælet af Christoffer, som var en helt utrolig klippe under en svær fødsel, lyder det fra den nybagte mor.

Det er en længe ventet drøm, der er gået i opfyldelse for hende og gemalen Christoffer Schnack Ringø, som har været i fertilitetsbehandling grundet uforklarlig barnløshed.

Endelig

Sidste år lykkedes det endelig, og parret afslørede, at de ventede en lille pige.

- Jeg har været ramt af kvalme nærmest 24 timer i døgnet, og overskud har derfor været en by i Rusland. Men nu har jeg taget hul på andet trimester, og forhåbentlig er der lysere tider forude, skrev Lotte Friis på Instagram.

- Jeg har været ramt af kvalme nærmest 24 timer i døgnet, og overskud har derfor været en by i Rusland. Men nu har jeg taget hul på andet trimester, og forhåbentlig er der lysere tider forude, skrev Lotte Friis, da hun og manden, Christoffer Schnack Ringø, afslørede, at de ventede sig. (Arkivfoto).
- Jeg har været ramt af kvalme nærmest 24 timer i døgnet, og overskud har derfor været en by i Rusland. Men nu har jeg taget hul på andet trimester, og forhåbentlig er der lysere tider forude, skrev Lotte Friis, da hun og manden, Christoffer Schnack Ringø, afslørede, at de ventede sig. (Arkivfoto).Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Sådan gik det dog ikke.

En skanning viste, at Lotte Friis havde to moderkager.

- Hold da op en del bekymringer, hun allerede giver, inden hun er kommet ud. Vi glæder os dog stadig, lød det fra Lotte Friis på Instagram tilbage i marts.

Delte sørgelig nyhed

Lotte Friis delte nyheden om familieforøgelsen, få måneder efter at hun ufrivilligt var havnet i vælten efter svømmekollegaen Jeanette Ottesens biografi, hvori hun beskrev en årelang mobning af Lotte Friis.

- Jeanette har ved sit behov for at fortælle det, hun opfatter som den fulde historie, sørget for, at mine fremtidige børn, kolleger og alle andre for evigt kan læse historien om "mobbeofferet" Lotte Friis.

- Det synes jeg ikke, er o.k., skrev Lotte Friis efterfølgende i et opslag på Instagram.

Lotte Friis indstillede sin svømmekarriere i 2017 og blev efterfølgende hædret i sportsverdenens Hall of Fame for sine pragtpræstationer i bassinet.

Vært på P4

I 2018 sprang hun ud fra 10-meter-vippen, da hun skiftede spor og blev radiovært på P4-programmet "Formiddag på 4'eren".

Hendes mand, Christoffer Schnack Ringø, har hun hverken mødt i mediebranchen eller i sportsverdenen.

De mødte nemlig hinanden med et brag på den sidste dag i 2016.

I metroen på vej til fest for at fejre nytår mødte Lotte Friis sin Christoffer Schnack Ringø, og det var kærlighed ved første blik.

I efteråret 2020 blev parret gift i Egebæksvang Kirke i Espergærde, og nu har de udvidet familien med deres nyfødte datter, Andrea.

Del din kommentar