Gravid Jada ramt af komplikationer

På lægernes anbefaling aflyser Jada alle sine koncerter i juni. Til Fredagsrock i Tivoli afløser Hugorm den gravide sangerinde

Udgivet Opdateret

Den danske popstjerne Jada er i lykkelige omstændigheder og venter sit første barn.

Men for en uge siden blev Jada indlagt grundet komplikationer i graviditeten. Læger og jordemødre har gjort det klart for hende, at hun som følge af komplikationerne ikke skal ud og synge foreløbig.

Derfor må sangerinden aflyse alle koncerter i juni, herunder Fredagsrock i Tivoli, og alle kommende internationale shows.

Bange og ked af det

- Jeg har været rigtig bange og ked af det og er det stadigvæk, men er også enormt lettet over, at tingene er stabile og så utrolig taknemmelig for den fantastiske omsorg og behandling, vi har fået, skriver Jada i en besked.

Takket være det har hun og den lille efterårsbaby, som hun venter, det stadig okay, skriver hun videre.

Jada blev gift med sin gymnasiekæreste, Søren Damsbo-Svendsen, i Las Vegas sidste år. Nu skal parret være forældre. (Arkivfoto).
Jada blev gift med sin gymnasiekæreste, Søren Damsbo-Svendsen, i Las Vegas sidste år. Nu skal parret være forældre. (Arkivfoto).

- Jeg troede, jeg skulle dele nyheden nu for bagefter at stå på scenen hele sommeren og gøre det, jeg elsker, sammen med jer. Jeg kan ikke beskrive, hvor meget jeg havde glædet mig til at skulle rundt til jer alle sammen og synge med mit barn i maven, skriver Jada.

- Lige nu skal jeg passe på mig selv og min familie. Men jeg glæder mig usigeligt til at komme ud og spille for jer igen, lyder det fra hende.

Ønsker held og lykke

Jada, der står bag hits som "Nudes", "Dangerous" og "Don't Say My Name and Forget It Again", skulle have optrådt på Plænen i Tivoli den 16. juni.

- Det vigtigste er at passe på sig selv og sit barn! Gode tanker herfra til Jada, og så håber vi at få Jada tilbage på Plænen en anden gang, siger Tivolis underholdningsprogramchef, Thor Feilberg, i pressemeddelelsen.

Det er lykkedes forlystelsesparken at finde en afløser for Jada, og som på grund af de pludselige omstændigheder kan optræde med kort varsel.

Trio træder til

Trioen Hugorm, der har Simon Kvamm i front, træder ind på scenen på Plænen næste fredag i stedet for.

- Det er altid beklageligt, når nogen må aflyse - og særligt Jada, som i min bog virkelig har et seværdigt liveshow kørende. Men når det nu skal være, træder Hugorm med glæde til for at tjene og servicere de ærværdige Tivoli-gæster, der fortjener kun det bedste, siger Simon Kvamm i pressemeddelelsen.

- Vi glæder os og kommer sprængfyldte med energi og lyst til at lade vores musik flyde ud i alle hjørner af den gamle have.

Jada lukkede sidste sommer Roskilde Festivals Orange Scene med sange som 'Nudes', 'Dangerous' og 'Don't Say My Name and Forget It Again'. (Arkivfoto).
Jada lukkede sidste sommer Roskilde Festivals Orange Scene med sange som "Nudes", "Dangerous" og "Don't Say My Name and Forget It Again". (Arkivfoto).

JADA

Emilie Molsted Nørgaard (født 19. februar 1993 i Bisserup) med kunstnernavnet Jada er en dansk sangskriver, sanger og producer. Hun har optrådt ved flere koncerter og festivaler og fik sin debut på Roskilde Festival 2018 om søndagen på festivalens Countdown-scene.

I 2018 udgav hun også sin meget anmelderroste[1] debutsingle: Keep Cool efterfulgt af singlen Sure[2]. Til prisoverrækkelsen ved P3 Guld sang hun sin seneste single: Lonely.

I 2019 deltog Jada på Northside Festivalen med stor succes, og hun har desuden optrådt på bl.a. Roskilde Festival, Spot Festival og Aarhus Volume.

Jada vandt ved P3 Guld i 2019 P3's Talentpris og i 2020 to priser; P3 Lytterhittet for sangen 'Nudes' og P3 Prisen. Derved er Jada den første og eneste kunstner, der har vundet alle tre priser.

Powered by Labrador CMS