Har et liv ved siden af X Factor

Simon Kvamm er den nye mand i dommerstolen i "X Factor". Selv om der ligger en stor arbejdsbyrde i dommertjansen, er et liv ved siden af programmet vigtigt

Udgivet Opdateret

Simon Kvamm har det seneste stykke tid brugt al sin arbejdstid på underholdningsprogrammet "X Factor", hvor han i denne sæson har fået sin dommerdebut.

Det betyder selvsagt, at han bruger mange af sine vågne timer på at coache sine deltagere og udvikle deres potentiale. 

Simon Kvamm har til trods for det store arbejde med "X Factor" stadig fokus på også at have et liv ved siden af programmet.

Må ikke fylde alt

- Det er en rimelig stor arbejdsbyrde, som fylder alt i mit arbejdsliv lige nu. Men jeg synes ikke, at det fylder mere, end at jeg har mit øvrige liv intakt. Det værner jeg også om at have, siger han og fortsætter:

- Jeg tror ikke på, at der kommer bedre resultater på scenen af, at jeg ikke har noget liv uden for den. Hverken i mit eget virke eller i "X Factor" eller noget som helst, lyder det.

Synger på dansk

Simon Kvamm kan skrive både musiker, skuespiller og serieskaber på cv'et. Musikalsk vil flest nok kende ham fra det danske band Nephew, duoen De Eneste To og som forsanger i rockgruppen Hugorm.

Fælles for alle projekter er, at Simon Kvamm synger på dansk. Og hvis man har fulgt med i de to første liveshows af "X Factor", vil man vide, at hans deltagere indtil videre har gjort det samme.

Det er et helt bevidst valg fra musikeren.

Det er vores modersmål

- Jeg har haft lyst til at tage udgangspunkt i, at det er dansksproget. Det er ikke fordi, det er en regel. Men jeg synes, det er naturligt at tænke i, siger han og fortsætter:

- Vi er i Danmark, vi taler dansk, og vi har det som modersmål. Lad os starte med at prøve at se, om vi kan vælge sange på dansk.

Det er tilsyneladende faldet i god jord hos seerne. I hvert fald er Simon Kvamm den eneste dommer, der stadig har alle sine tre deltagere med i konkurrencen.

"Suppe, steg og is"

Hugorm-forsangerens solister er den 17-årige Theodor Vestergaard, 26-årige Kristoffer Lundholm og gruppen Rosél, der består af Rosa Skovbjerg Henriksen og Selma Sander Stahr, som begge er 17 år.

De optræder alle ved programmets tredje liveshow, der bliver sendt fredag klokken 20.00 på TV 2.

Programmets tema er denne gang "Suppe, steg og is", hvilket er en hyldest til dansktoppen.

SIMON KVAMM

Simon Kvamm er en dansk kunstner. Han er musiker og forsanger i bandet Hugorm, som blev til i Klitmøller i 2017 i samarbejde med Arní Bergmann og Morten Gorm. Bandets første EP kom i 2020 med navnet Folk skal bare holde deres kæft, og senere samme år udkom albummet Kom vi flygter.

Kilde: Wikipedia

Her vil Theodor Vestergaard synge "Der er noget galt i Danmark" af John Mogensen, Kristoffer Lundholm kaster sig over nummeret "Skibe uden sejl" af Anne Grete og Peter Thorup, mens at Rosél synger "Rigtige venner" af Jodle Birge.

- Jeg tror ikke på, at der kommer bedre resultater på scenen, af at jeg ikke har noget liv uden for den, siger Simon Kvamm om at have et liv ved siden af 'X Factor'. (Arkivfoto).
- Jeg tror ikke på, at der kommer bedre resultater på scenen, af at jeg ikke har noget liv uden for den, siger Simon Kvamm om at have et liv ved siden af "X Factor". (Arkivfoto).
Powered by Labrador CMS