Har fået den nedslående besked

Stor fest bliver angiveligt uden ham

Ifølge Mirror indgår prinsen ikke i nogen planer for fejringen af Dronning Elizabeths 60 år på tronen.
Ifølge Mirror indgår prinsen ikke i nogen planer for fejringen af Dronning Elizabeths 60 år på tronen.
Udgivet Opdateret

Når Dronning Elizabeth i sommeren 2022 kan fejre diamantjubilæum for at have siddet 70 år på den britiske trone, bliver det uden tvivl med selskab af snart sagt ethvert højtstående medlem af det britiske kongehus, fraset hendes yngste søn, Prins Andrew. 

Britiske Mirror skriver, at prinsen er fjernet fuldstændig fra planerne for fejringen af dronningens jubilæum, fordi han i 2022 har andet at se til, når han under ed skal besvare spørgsmål stillet af advokater, der repræsenterer den kvinde, der har anklaget ham for at have misbrugt hende.

Juli 2022

Prinsen er fortsat solidt placeret midt i en sag, hvor en kvinde har anklaget ham for at have misbrugt hende seksuelt for 20 år siden, da hun var 17 år gammel, og dermed mindreårig. 

Ritzau skriver, at prinsen har fået en tidsfrist frem til den 14. juli 2022 til at stille op og svare på spørgsmål i sagen. Prinsen skal under ed svare på spørgsmål stillet af kvindens advokater. 

Han er anklaget for at have misbrugt kvinden, Virginia Giuffre, i et London-hjem, der tilhørte Ghislaine Maxwell, som selv var tæt knyttet til afdøde Jeffrey Epstein. 

Jeffrey Epstein begik selvmord i en fængselscelle på Manhattan. Han var fængslet i en sag, hvor han var mistænkt for omfattende handel med mindreårige.

Prinsen afviser alle anklager.  

Skal blive væk

Mirror skriver, at prinsens rolle i sagen betyder, at han ikke vil være til stede på balkonen på Buckingham Palace, når folket hylder hans mor, og hun står side om side med sine andre børn, tronarvingen Prins Charles og Prinsesse Anne. 

Ifølge Mirror er prinsen ikke en del af nogen offentlige planer for det britiske kongehus i sommeren 2022, og det giver ham tid til at besvare de mange spørgsmål Virginia Giuffres advokater må have.

- Planen er, at han holder sig ude af syne under festlighederne, lyder det fra en anonym kilde, ifølge Mirror. 

Powered by Labrador CMS