Skip to main content

Hylder Chris Anker

Familie, venner, kolleger og almindelige danskere fortæller i programmet "Hele Danmarks Chris Anker", hvorfor han var lige præcis dét

Den populære cykelrytter og -kommentator Chris Anker Sørensen døde i en tragisk ulykke den 18. september 2021.

Nu mindes TV 2 den kendte kommentator i programmet "Hele Danmarks Chris Anker".

I programmet fortæller hans familie, venner, kolleger og også helt almindelige danskere om deres forhold til Chris Anker Sørensen.

Chris Anker Sørensens tragiske død sidste år har efterladt et dybt ar hos TV 2 Sport, som må undvære ham i dækningen af årets Tour de France. (Arkivfoto).
Chris Anker Sørensens tragiske død sidste år har efterladt et dybt ar hos TV 2 Sport, som må undvære ham i dækningen af årets Tour de France. (Arkivfoto).Anthon Unger/TV 2/PR-foto/Free

Det oplyser TV 2.

Chris Anker Sørensen døde i en alder af 37 år af sine kvæstelser, da han blev påkørt af en varevogn i Belgien, da han var på vej ud - på cykel - for at inspicere VM-ruten.

Han efterlod sig sin hustru og parrets to børn.

Efter Chris Anker Sørensens tragiske død har TV 2 måttet stille med et nyt værtshold til dækningen af Tour de France, oplyste tv-kanalen i maj.

- Der kommer ikke én person ind, som skal overtage Chris Ankers rolle. Chris var unik, sagde TV 2 Sports chefredaktør, John Jäger, dengang til tv2.dk.

- Men vi stiller med et hold, der - måske ad åre - samlet set kan gøre, at vi kan levere vores dækning på en ny og anderledes måde, som seerne vil blive glade for.

Fast makkerpar

I år bliver Rolf Sørensen og Dennis Ritter fast makkerpar i kommentatorboksen.

Undervejs får de selskab af den tidligere cykelrytter Lars Bak, sportsdirektør på Team coloQuick Christian Moberg, landstræner Anders Lund og Riwal-rytteren Emil Vinjebo.

Studiet bliver styret af værtstrioen Stine Bjerre Mortensen, Thomas Kristensen og Rasmus Staghøj.

"Hele Danmarks Chris Anker" sendes på TV 2 den 4. juli klokken 20.50.

Tour de France begynder med 1. etape fredag den 1. juli i København med en enkeltstart.

Del din kommentar