Malou: –Jeg var i min egen boble

Se Malou kæmpe mod de andre talenter i ’X Factor’ fredag aften

Udgivet Opdateret

Drømmen om at blive musikstjerne opstod i de tidligere barndomsår hos Malou Røjbæk, der elskede at se ’X Factor’ på tv.

I aftenens Six Chair Challenge står den 16-årige skoleelev fra Ballerup der igen for at kæmpe om en stol med målet at komme videre til bootcamp.

Og det gør hun jo prægtigt.

Vildt godt på scenen

– Jeg var i min egen boble, og havde det vildt godt på scenen. Jeg bemærkede faktisk slet ikke publikum, fortæller Malou, der har et helt særligt forhold til sangen ’Vennerne Skinner’ af August Høyen.

– Vi mødtes på Ollerup Musikefterskole for et års tid siden, og kom i snak, forklarer Malou, der som man kan se af videotraileren fra TV 2, virkelig lykkes med at komme ud over rampen med sin optræden.

Ikke god nok

– Som fireårig var jeg så inspireret af talenterne i ’X Factor’, at jeg spurgte min mor, om jeg ikke også kunne blive tilmeldt. Hun svarede, at jeg først skulle starte op til sangundervisning. For jeg skulle jo ikke melde mig til noget, hvis ikke jeg var god nok.

Malou fulgte morens råd, og meldte sig som tiårig til sangundervisning på Ballerup Musikskole, hvor hun fik lært stemme-tekniker.

Og det har åbenbart lønnet sig.

– Mit mål er at få en pladekontrakt, skrive sange, holde store koncerter, imponere, og vise hvad jeg kan, siger det håbefulde talent.

Malou har et særligt forholdt til sangen, hun optræder med til Six Chair Challenge fredag aften på TV 2.
Malou har et særligt forholdt til sangen, hun optræder med til Six Chair Challenge fredag aften på TV 2.
Powered by Labrador CMS