Sådan fandt de sammen

Selma og Rosa sang så fantastisk, at man skulle tro, de havde øvet sig i mange år. Men det er ikke tilfældet

Udgivet Opdateret

17-årige Selma fra København og Rosa fra Odense brillerede så fint som duo fredag aften i ’X Factor’, at Six Chair Challenge-bestyreren Simon Kvamm ikke var i tvivl.

– Mine forventninger blev til fulde indfriet, lød det fra dommeren, hvorefter han bad om et skoleskift til pigerne, som medførte exit til ’Gårsdagens Drenge’.

Synd for de andre

– Vi var superovervældet og lettet at få en stol, selvom det var synd for de andre, fortæller pigerne til kendte.dk efter showet.

I skøn samklang fremførte pigerne Alanis Morisette-sangen ’You Oughta Know’, så man fristes til at tro, de havde øvet sig i mange år.

Rosa og Selma imponerede voldsomt fredag aften i ’X Factor’
Rosa og Selma imponerede voldsomt fredag aften i ’X Factor’

Delte værelse

Men duoen opstod helt tilfældigt, da de sidste år mødtes på Lunderskov Performance Efterskole.

– Vi kom til at dele værelse i tre måneder, og her opdagede vi, at vi godt kunne lide at synge sammen. Gennem sangen kom vi faktisk tættere på hinanden, fortæller duoen, der efter skoleopholdet mødtes igen, hvor de så kom til at tale om tilmelding til sangkonkurrencen.

Musikken bragte dem sammen, og nu er de blevet gode veninder.
Musikken bragte dem sammen, og nu er de blevet gode veninder.

Ja til at gøre det sammen

– Min bedste veninde havde faktisk meldt mig til, men da jeg så talte med Rosa efterfølgende, sagde hun ja til at gøre det sammen, siger Selma, der går på Rysensteen Gymnasium i København, mens Rosa netop er droppet ud af handelsgymnasiet i Odense med henblik på at starte op på HF.

– ’X Factor’ har sat gang i noget, så må vi se, hvad det fører til, siger veninderne.

Powered by Labrador CMS