Stjerner nomineret til verdens værste filmpris

De bedste af de dårligste film bliver kåret ved Oscarens modsætning, Razzie Awards. Den 66-årige actionhelt Bruce Willis har fået sin egen særkategori i år

Bruce Willis har ikke begejstret komiteen i Razzie Awards det forgangne år. (Arkivfoto).
Bruce Willis har ikke begejstret komiteen i Razzie Awards det forgangne år. (Arkivfoto).
Udgivet Opdateret

Dagen inden at verdens fornemmeste filmpris, Oscaren, bliver uddelt, deles der håndmadder ud, når årets største filmflop findes ved Razzie Awards.

De nominerede er netop blevet offentliggjort, og der er flere prominente navne iblandt.

Ifølge komiteen har Jared Leto, som vandt en Oscar i 2013 for "Dallas Buyers Club", leveret en horribel indsats i sit portræt af Paolo Gucci i "House of Gucci".

Dramaet har ellers indkasseret flere flotte nomineringer ved andre anerkendte prisuddelinger som Bafta og Screen Actors Guild Awards. Men Jared Letos skildring af den italienske modeboss er ifølge komiteen i The Razzie rædselsfuld.

Overspillet var et af de tvivlsomme ord om Jared Letos præstation i det ellers anerkendte drama 'House of Gucci'. (Arkivfoto).
Overspillet var et af de tvivlsomme ord om Jared Letos præstation i det ellers anerkendte drama "House of Gucci". (Arkivfoto).

Også andre er med

Også andre Hollywood-stjerner er med i opløbet om at sætte den tvivlsomme Razzie op ved siden af deres Oscar-statutte.

Mel Gibson og Ben Affleck er også nomineret til det tvivlsomme trofæ for deres præstationer på filmlærredet det forgangne år.

Ved The Razzie overrækkes der priser i klassiske kategorier som Værste Film og Værste Kvindelige- og Mandlige Hovedrolle. Men der er også statuetter i mere kreative kategorier såsom Værste Par På Filmlærredet og Værste Genindspilning.

I år er der en særkategori - Værste Performance Af Bruce Willis i 2021. Den 66-årige actionhelt er nomineret for sine præstationer i otte film det forgangne år.

Ikke kuldsejlet karriere

En Razzie er ikke ensbetydende med en kuldsejlet karriere. Sandra Bullock, Marlon Brando, Al Pacino og Halle Berry er blandt de skuespillere, som både har vundet en Oscar og en Razzie.

Sandra Bullock mødte op og modtog sin Razzie Awards i 2010 for filmen 'All About Steve'. Dagen efter vandt hun en Oscar for dramaet 'The Blind Side'. (Arkivfoto).
Sandra Bullock mødte op og modtog sin Razzie Awards i 2010 for filmen "All About Steve". Dagen efter vandt hun en Oscar for dramaet "The Blind Side". (Arkivfoto).

Sandra Bullock gjorde det endda det samme år, da hun i 2010 modtog en Razzie for filmen "All About Steve" og dagen efter fik en Oscar-statuette for "The Blind Side". Hun mødte endda op og modtog begge priser.

Årets Razzie Awards uddeles den 26. marts.

Powered by Labrador CMS