Skip to main content

TV-værter går sammen

Det slog gnister, da Mads Steffensen og Flemming Møldrup lavede "Kender du typen?". Nu fortsætter de deres professionelle parløb - denne gang i en ny podcast

Hver uge tjekker Flemming Møldrup og Mads Steffensen ind med hinanden og taler om de emner, der berører dem. Det kan være om venskab, parforhold, den aldrende krop, det digitale liv, skilsmisse, nederlag, musik, politik og relationer, lyder det fra Podimo. (PR-foto).
Hver uge tjekker Flemming Møldrup og Mads Steffensen ind med hinanden og taler om de emner, der berører dem. Det kan være om venskab, parforhold, den aldrende krop, det digitale liv, skilsmisse, nederlag, musik, politik og relationer, lyder det fra Podimo. (PR-foto).Petra Kleis/Podimo/PR/Free

Da Flemming Møldrup blev hyret som en af livsstilseksperterne i DR's "Kender du typen?", opstod et af dansk fjernsyns største bromances.

Kemien mellem ham og værten Mads Steffensen emmede ud gennem skærmen, og deres kærlige drillerier fik dem til tider til at sprutte af grin.

I 2020 stoppede de to kammesjukkers professionelle parløb dog, da Mads Steffensen stoppede på DR.

Men nu bliver de atter genforenet - denne gang i æteren på Podimo, hvor den dynamiske duo kan høres i programserien "Mads og Møldrup - mellem venner", som får premiere den 22. marts.

Det afslører podcastplatformen i en pressemeddelelse.

Mødes i køkken

De herrer mødes nemlig hver uge i Mads Steffensens køkken til en snak over kaffe og croissanter om alt fra den midaldrende krop og parforhold til politik og musik.

- Alt det, de snakkede om, når kameraet blev slukket, og de ventede fem-ti minutter på at blive lukket ind i et soveværelse eller en stue til en ny scene til programmet. Nu fortsætter samtalen bare.

- Showets omdrejningspunkt er Mads og Flemmings venskab og den løse og varme tone, de har imellem sig. Det er et ærligt og underholdende samtaleprogram, lyder det.

- Mads er min ven både på og uden for skærmen. Jeg holder uendelig meget af hans måde at være menneske på - både på tv og radio, og i vores venskab, skrev Flemming Møldrup i en besked til Ekstra Bladet, da det kom frem, at Mads Steffensen havde sagt op på DR. (Arkivfoto).
- Mads er min ven både på og uden for skærmen. Jeg holder uendelig meget af hans måde at være menneske på - både på tv og radio, og i vores venskab, skrev Flemming Møldrup i en besked til Ekstra Bladet, da det kom frem, at Mads Steffensen havde sagt op på DR. (Arkivfoto).Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Ringer til en gæst

I hvert program ringer Mads Steffensen og Flemming Møldrup desuden til en gæst, som vil give sit besyv med omkring dagens emne.

Første afsnit af "Mads og Møldrup - mellem venner" får premiere på Podimo tirsdag den 22. marts.

- Jeg har selvfølgelig savnet Flemming voldsomt, det vil jeg ikke lægge skjul pa°. Han er et af de mest empatiske og rummelige mennesker, jeg kender. Han er hudløst ærlig og skarp, na°r han møder uretfærdighed og har masser af erfaringer fra et farverigt og omskifteligt levet liv. Nogle gange er han ogsa° pænt ha°bløs - men ikke sa° tit, har Mads Steffensen tidligere beskrevet Flemming Møldrup i et opslag delt på Instagram. (Arkivfoto).
- Jeg har selvfølgelig savnet Flemming voldsomt, det vil jeg ikke lægge skjul pa°. Han er et af de mest empatiske og rummelige mennesker, jeg kender. Han er hudløst ærlig og skarp, na°r han møder uretfærdighed og har masser af erfaringer fra et farverigt og omskifteligt levet liv. Nogle gange er han ogsa° pænt ha°bløs - men ikke sa° tit, har Mads Steffensen tidligere beskrevet Flemming Møldrup i et opslag delt på Instagram. (Arkivfoto).Tobias Kobborg/Ritzau Scanpix
Del din kommentar